2777
2789
عنوان

دل شکستن

105 بازدید | 7 پست

سلام من تازه با این سایت اشنا شدم میخوام مشکلمو با شما مطرح کنم تا جایی که میتونین بهم کمک کنین چون حالم خیلی بده  

بچه ها من پارسال توی دانشگاه با یه پسری اشنا شدم همکلاسم بود همسنم هستیم اولا اصلا جدی نمیگرفتم نه احساساتی شده بودم نه وابسته ولی این اقا انقدر که رابطه رو جدی کرد منم کم کم وابسته شدم و واقعا بهش دل بستم و عاشقش شدم تقریبا یه ۷ماهی از رابطه مون که گذشت شروع کرد به بهونه اوردن که نمیدونم خیلی دعوا میکنیم باهم اعصابم خورد میشه و...منم اولش مخالفت کردم ولی وقتی یک ماه بعد بهم دوباره گفت که جدا شیم منم هیچ‌مخالفتی نکردم و با وجود این که خیلی دوسش داشتم ولی گفتم باش اگه میخواد بره بزا بره دقیقا خرداد‌بود که این اتفاق افتاد اولای مرداد برگشت و‌بهم گفت بدون تو نمیتونم و منم قبول‌کردم که دوباره باهم باشیم ولی سر یه هفته برگشت به من گفت که بدون تو خیلی خوش بودم بود و‌نبودت فرقی برام نداره و خیلی توهیناو توهمتای دیگه منم سر این قضیه خیلی دلم شکست و‌ کلا شمارمو تلگراممو عوض کردم تا دیگه نتونه بهم پیام بده گذشت و ترم جدید شروع شد دانشگاه دیدمش خیلی غمگین نشون میداد خودشو ولی من اهمیتی ندادم دو روز بعدش به دوستم گفته بود که یه جوری نسرینو بیارش من باهاش حرف دارم منم رفتم جلوم‌گریه کرد گفت زندگیم خیلی بد شده بعد این که اون کارو با تو کردم تصادف کردم مادربزرگم فوت کرد...گفت که میخوام جبران کنم و من ساده باز قبول کردم این بار یک ماه باهم بودیم خیلی خوب شده بود تا این که باز دوباره برگشت بهم گفت غرورمو شکستی و دیگه دوست ندارم و این حرفا منم اصلا چیزی نگفتم بعدشم دقیقا ۵روز بعد جلو چشمم تو دانشگاه رفت با یکی دیگه خیلی دلم شکسته خیلی من حالم روز به روز با دیدنش داره بدتر میشه ولی اون هر روز حالش بهتر از دیروزه با دختره میگه میخنده ولی من اصلا نمیتونم به کسه دیگه ای حتی فکر بکنم نمیدونم چرا این کارو‌ با من کرد من اصلا کاریش نداشتم نه اصراری به برگشتش داشتم نه هیچی حتی بهش وفادارم مونده بودم ولی اون این کارو با من کرد نمیدونم شما بگین چیکار کنم خیلی حالم بده ۴ماهم هست از این اتفاقا گذشته ولی من هنوز فراموش نکردم و واقعا نمیدونم چرا با وجود این که اون پسر با احساس من بازی کرد دلمو شکست ولی این قدر حالش خوبه و‌چرا خدا جواب کاراشو نمیده،دوستان لطفا راهنماییم کنین که‌چیکار کنم

عزیزم خداروشکر رفته طرف اصلا تعادل روانی نداره 

به خدا میدونم نداشت خیلی اذیتم کرد خیلی بهم توهین کرد ولی با این همه بازم دلم همونو میخواد اصلا نمیتونم فراموشش کنم⁦🤦🏻‍♀️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا میدونم نداشت خیلی اذیتم کرد خیلی بهم توهین کرد ولی با این همه بازم دلم همونو میخواد اصلا نمیت ...

اشتباهه مثل این میمونه دریا رو دوست داشته باشی ولی بری جلو غرق میشی دوست داشتنت اینطوریه

پسره خیلی بچه ست و واقعا روانیه

چقد ناپخته رفتار میکنه

درسته حق داری دلتو شکونده

باید به خودت وقت بدی تا فراموشش کنی

اما تو ظاهرت نشون نده که ناراحتی

فکر کن ۵ سالِ دیگه به الانت که فکر میکنی چی یادت میاد؟ پشیمون میشی از این حالت

پس بیخیال باش خواهشا

پسره خیلی بچه ست و واقعا روانیه چقد ناپخته رفتار میکنه درسته حق داری دلتو شکونده باید به خودت وقت ...

دقیقا مشکلم همینه که چرا دلم منو شکسته ولی خوشو خرم داره به زندگیش با یکی دیگه ادامه میده همش میگم شاید مشکل از بود من بد بودم که رابطه تموم‌شده وگرنه اون همون ادمه و با یکی دیگه هست

دقیقا مشکلم همینه که چرا دلم منو شکسته ولی خوشو خرم داره به زندگیش با یکی دیگه ادامه میده همش میگم ش ...

چرا دلتو شکسته؟؟ چون تعادل روانی نداره و خودخواهه و فقط خودشو میبینه 

تو اکثر روابط دخترا هستن که صدمه میبینن و وابسته میشن

تو الان باید از نفرت داشته باشی