2777
2789
عنوان

خونه عمم بودیم پسر عمم زنشو عین چی کتک زد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 101 پست

كار خوبى ميكنى

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه زن نا آگاهی که دل ‌پیچه رو زده به کرونا کسی که آماده نیست چرا ازدواج میکنه من بودم میرفتم شوهرش ...

عزیزم این حرف نزن اون مادره نمیتونی بگی نااگاهه توی این روزا انقدر ترس واسترس تو وجوده هما هست اونم ترسیده خواسته مطمئن بشه مادربودن خیلی سخته

چه مردوحشی ای!!

خوبش کرد زنش رفت شکایت کرد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا پسر عمه خودتونه چه شرایط سختی

بابامم مامانمو بزنه میرم شهادت میدم رودربایسی ندارم جتی با بابام

داداشمم زنشو جلو چشمم بزنه میرم شهادت میدم حتی اگر موجب بشه برادرم تا آخر عمرش مهریه بده

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)