2789
عنوان

تعبیر خواب 🙄🤔

189 بازدید | 20 پست

سلام 

نی نی سایتی های گل 

دیشب مامانم خواب دیده انگشتر و طلاهایی که نامزدم برام خریده بود رو اوردن برام(الان دو هفتس جدا شدیم)

خودمم چند شب پیش این خواب رو دیدم ولی فقط انگشترم بود (  خواب دیدم نامزدم انگشترو اورد داد بهم یکم رکابش شکسته بود ولی جوش داده بودنش

دست کشیدم روش صاف شد و تو انگشتم کردم)

میدونید تعبیرش چیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طلا حوب  نیست تو خواب

طلای خالص با انگشتر تعبیرش فرق داره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
طلا حوب  نیست تو خواب

کی گفته خوب نیست انگشتر برا دختر یعنی شوهر هر قطعه طلا یه تعبیر داره من همشو میدونم برا زن باردار النگو تعبیر بچه دختر و گردنبند بچه پسر. من خودم خواب طلا چند بار دیدم و دقیق تعبیرشون درست در اومد برام 

هیچی عزیزم بینتون یه مشکلی به وجود میاد ولی اون مشکل به دست خودت حل میشه و دوباره باهم خوب میشید

الان مشکل ب وجود اومد و ما جدا شدیم 

تاپیک قبلم کامل توضیح دادم 

ولی من امیدی ندارم دیگه

بازم انشالله خدا خودش درست کنه 

کی گفته خوب نیست انگشتر برا دختر یعنی شوهر هر قطعه طلا یه تعبیر داره من همشو میدونم برا زن باردار ال ...

گوشواره طلا برای باردار انداخته باشه اونو میگی

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
طلای خالص با انگشتر تعبیرش فرق داره

اره این انگشتر نشونم بود 

ولی انگار خاک روش بود و رکابش شکسته بود نگاه کردم دیدم انگار جوش داده باشن اون طوریه 

دست کشیدم صاف شد و کردم دستم و خیلی خوشحال شدم