2777
2789

تلگرامشو برا خودت نصب کن

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکوک ب کرونا؟؟

ای کاش کرونا گرفته باشه 

تو خونست میگه انفولانزا گرفتم 

اصلا سراغی از من نمیگیره 

دوستم نداره من برم خونه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

شما جت گرام نصب کن گوشیش بگیر دست وارد بشو داخل  ولی باید بری داخل تلگرامش پیامی که میگه یک دستگاه به شما وصل شد رو پاک کنید

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 
باید گوشیشو بررسی کنی. خود گوشی رو. حواسشو پرت کن و گوشیشو بدزد و اظهار بی اطلاعی کن.وبعد از بررسی ک ...

همه رو پاک میکنه 

شما جت گرام نصب کن گوشیش بگیر دست وارد بشو داخل  ولی باید بری داخل تلگرامش پیامی که میگه یک دست ...

اها 

باید گوشیشو بررسی کنی. خود گوشی رو. حواسشو پرت کن و گوشیشو بدزد و اظهار بی اطلاعی کن.وبعد از بررسی ک ...

اینو نمیدونم‌

نمیشه چون مخاطباشون واس هم میره میفهمه

اگه همگامسازی رو تایید نکنه مخاطبانش براش نمیرن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ