2777
2789
عنوان

از اخلاق پدرم متنفرم

523 بازدید | 16 پست

خیلی کینه ای و لحن حرف زدنش تنده مثلا دیشب نتم تموم شده و من کار مهمی تو دیوار داشتم مجبورشدم نت گوشیشو روشن کنم حالا اومده میگه حتی نت گوشیتم من باید بدم

منم درجوابش گفتم خب مگه چیشد برا چند لحظه روشنش کردم چون نتم تموم شد ومنم کارمهمی داشتم بعد گف چرا جوابم میدی و بی ادبی و اینطور حق نداری بامن حرف بزنی بش گفتم بابا تو یجوری حرف بزن ک  ب منم برنخوره وتند جواب ندم حالا از دیشب کینه گرفته وغرمیزنه سر مامانم ک دخترت ادب نداره و ازاین حرفا

حتی زورش میاد مامانم بیاد سمت بچم یاکمکم کنه هی بهش میگه همش چسبیدی ب پسر این

بخدا دیگه صبرم لبریز شده ازاین بابام

تازه بیرون بود اومد دید مامانم تو اتاق پیش من وبچمه داره بچمو بازی میده

داد زد سر مامانم ناهار واسم درس کردی یا فقط بیدار شدی چپیدی تو اون اتاق

اصلا این پدربزرگه؟؟

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم میدونی اخلاق پدرتو،بهتره کاری نکنی که غراشو مادرت بشنوه،کمتر برو اونجا،مادرت بیشتر بیاد بهتون سر بزنه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
خب چرا میری جایی ک بهت بی احترامی میشه ؟

چون شوهرم وضع مالیش ضعیفه ومجبور شدیم فعلا رهن طبقه بالا خونه پدرم اینا بشینیم اینم همش منت میزاره

منم نمیام زیاد پایین فقط تازه اومدم مامانمو دیدم و برگشتم

خب برا چی موندی من این رفتار ببینم میرم

طبقه بالاشون نشستیم و یکم تعمیر کاری داشتیم من اومدم پایین شوهرم پیش کارگراس البته الان برگشتم

برعکس مامان من اینطوریه😐😑 حتما یه کاری کردی از قبل ک ازون لجش گرفته

هرکاری میکنه منت میزاره مثلا بالارو ساخت وما اومدیم بالا نشستیم هرچی بشه میزنه تو سرم

بامامانم مث کلفت رفتارمیکنه حتی سینیشو بلند نمیکنه

طبقه بالاشون نشستیم و یکم تعمیر کاری داشتیم من اومدم پایین شوهرم پیش کارگراس البته الان برگشتم

تعمیر هم داشته باشید یه اتاق همیشه برا خودتون بزارید اگرهم مستاجرشونید به نظرم از اونجا برید 

هرکاری میکنه منت میزاره مثلا بالارو ساخت وما اومدیم بالا نشستیم هرچی بشه میزنه تو سرم بامامانم مث ک ...

نباید میومدی بالای خونتون هم شوهرت پررو مبشه هم بابات راضی نیس به باباتم حق بده 

هرکاری میکنه منت میزاره مثلا بالارو ساخت وما اومدیم بالا نشستیم هرچی بشه میزنه تو سرم بامامانم مث ک ...

نباید میرفتی الانم که رفتی باید خیلی کوتاه بیای

اگه میتونید کرایه بهش بدین

اسی بخدا مامان من اگه رفتم خونشون ناهار یا شام حتما حتما باید اونم بیاد من یه دخترم دوهفته یا ماهی یکبار میرم اونم یا یه ناهار یا یه شام ...خودش همیشه میگه یه سری شما بیاین یه سری ما

خیلی ناراحت میشم و سعی میکنم خیلی کم برم

اون وقت از پدرت چه انتظاری داری

خدا کنه خدا واست بسازه
تعمیر هم داشته باشید یه اتاق همیشه برا خودتون بزارید اگرهم مستاجرشونید به نظرم از اونجا برید 

وضع مالیمون فعلا ضعیفه نمیتونیم