2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

347 بازدید | 34 پست

مامانم اینا همیشه سرزده میان خونم اونم موقع ناهار خونشون یه شهر دیگس که یساعت با ما فاصله داره ولی همیشه سرزده میان خودشون عب نداره ولی دقتی میان میبینم داداشمو زن داداشمم همراشونن خسته شدم منم بچه کوچیک دارم خونم همیشه مرتب نیست همیشه غذا درست نمیکنم میزارن قشنگ ساعت 1 ظهر میان خونم شما بودین چیکار میکردین هردفه میان یکی از داداشامو زن داداشام همراشونن من هیچوقت سرزده خونه داداشام نمیرم مگه اینکه دعوت کنن یا از قبل خبر داده باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو بهشون خبر بدن

ما فامیلامون بعضا بی خبر میومدن

انقدرررر گفتم که همه از یروز قبلش میگن 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

خوب توهم هرچی داری همونو باهاشون بخور ،بعد بگو سرزده بود اگه میدونستم غذا مبزاشتم،بهتر غذا آماده نکن

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

مگه با مامانت تعارف داری ؟

بگو خودت ک هیچ هروقت اومدی و خونه و غذام هرچی بود برام مساله ای نیست 

ولی معذب میشم بدون اطلاع زن داداش میاد

اگه قراره کسی جز خودتون باشه بهم بگو !

ارو به مامانت بگو

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀