2777
2789

بیاین ازکارای جالب عجیب یاخنده دار بچه هاتون بگین

یا کاری ک فک میکنید بیشتر ازسنشون میفهمن

حوصلمون پوکید توخونه بیاین ی کم بخندیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی کارای باحال دارن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

به پسر داییم گفتم مامانت ازت ناراحته اذیتش کردی 

تو جمع بلند گفت نه مامانم از من ناراحت نیست باباسیرش دردمیکنه🤣🤣🤣🤣

بواسیر منظورش بود 

ابرو حیثیتشو برد

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

یه خاطره ازبچگیم:

یه بارپسرهمسایه مون که چندسال ازم کوچکتربوداومده بودخونه مون

(خیلی مظلوم بود)

منم بهش گفتم:ازسوسک میترسی؟

گفت:آره

منم یه سوسک پلاستیکی داشتم.انداختم جلوش.اونم میلرزید

بدجنس کی بودم من؟

یکی از کاربرای اینجا گفته بود اسباب بازی ها بچه مو گذاشتم بالای کمد نمیدم دستش اونم داره بهم میگه: مامان این کارت غیرقانونیه

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           

دختر من یک سال و هفت هشت ماهش بود منو باباشو سرکار گذاشته بود چند هفته الکی چند تا حروف رو قاطی میکرد میگفت میخوام هر دفعه ام ما کلی فک میکردیم که معنیش چی میشه و چی میخواد یه دفعه بعد چند وقت که سرکار بودیم دوباره گفت بهش گفتم نمیفهمم چی میخوای زد زیر خنده و فهمیدم سرکاریه هنوز متعجبم ابن بچه چند وقت مارو سرکار گذاشته بود