2777
2789
عنوان

فک نمیکردم بخاطر کرونا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 128 پست
درسته پس ماخودمون بایوبه فکرخودمون وهمدیگه باشیم خواهشاهرکاری میتونیوبکنیدتانشرپیداکنه

ما ۱۰ روزه هیچ جا نرفتیم به جز امپول دخترم که واجب بوده 

ولی همسایه بغلمون همه جا میره بعدم هر روز میاد یک ساعت خونه ما میشینه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

وقتی حس میکنم این دنیا هیچ حساب کتابی نداره ...هرکسی چ خوب چ بد همه یهو مریض شن..خدا ب دعاهامون گوش نمیده خیلی ناامید میشم...پس خدا کجاست

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام باهامون قهره به خاطر اینکه میگیم نرو بیرون اخه بازنشستس الکی میره بیرون میگه حوصلم سر میره الا ...

شوهرای بدبخت ما به خاطر قسط و اجاره مجبورن برن اون دیگه چرا . 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
من الان یه ماهه تا سر کوچه نرفتم

میدونم عزیزم شمانمیریدولی اکثرامیرن بایدفرهنگسازی بشه اگاهی داده بشه کل مردم باهم متحدبشن واین کارمهم روبکنن پس اگه میتونی به هرطریقی این روشیرکن تومجازی خیلی مهمه

مم ته حلقم میخاره همش حس سرفه دارم از دیشب خدایا  بچه ها علامتهاش چه جوری میاد یک دفعه ای یا ت ...

تدریجی

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
خانوما اگه توچای دارچین میریزین اون باعث گلودردوسینه دسرفع می شه دوروزنخورین خوب میشین

وای من من ولی نمیشه خیلی دارچین دوس😪

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ببخشید اسهال جز علایم 😶😶

برای افراد سالمند شاید اسهال ،استفراغ ،وحالت تهوع باشه

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

بچه ها من ته حلقم انگار خلط داره سنگینه سرفه ام زیاد نمیرنم چیکار کنم من از استرس دارم میمیرم شش روره اینحور شدم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بابا ترو خدا ول كنين اينوووووو نصف خبرا دروغهههههه همون ورزشكار ٢٣ ساله زنده ست امروز ويديو ديدم ازش ...

راست میگی؟؟؟ واقعا کع!!

ولی من ساعتها گریه کردم

یه اشنامون فوت شد بخاطرش.شیمیایی بود البته

یکی دیگم بیمارستان

پدر و برادرمم انفلوتزا گرفتن نمیدونم چیه ولی میگن ازمایش لازم نیست اونقد گریه کردم میگم نکنه  باید تست بدن و اینا نمبزارن

ما ۱۰ روزه هیچ جا نرفتیم به جز امپول دخترم که واجب بوده  ولی همسایه بغلمون همه جا میره بعدم هر ...

شایداگه نیست حتمابهش گوشزدکن وبگومن وخانوادم دوهفته قرنطینه هستیم وعذرخواهی کن