2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب داری؟ تنگی نفس؟ چه شهری هستی؟ تو ده روز گذشته تو محیط شلوغ و ارایشگاه و اینا رفتی؟

نه تب ندارم تنگی نس هم ندارم

شیرازم

چرا رفتم ماسک داشتم و دستکش مجبور بودم برم

من یه کلیپ دیدم از یه خانم ایرانی تو بیمارستان دکتر داشت ویزیتش میکرد 

سرفه‌هاش اصلا طبیعی نبود در واقع اصلا سرفه نبود یه جور وحشتناگی بود 

بچه‌ها دور از جونتون مطمئن باشد اگر کرونا باشه علائمش انقدر غیر عادیه که متوجه میشید 

دیشب بعد دیدن اون کلیپ انقدر گریه کردم حد نداره حالم واقعا بد شده بود هنوز صداش تو گوشمه

قرآن خوندم آروم شدم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من یه کلیپ دیدم از یه خانم ایرانی تو بیمارستان دکتر داشت ویزیتش میکرد  سرفه‌هاش اصلا طبی ...

عزیزم منم چن روزه سرفه دارم ولی تب ندارم علائم دیگه ای هم ندارم

فقط سرفه شدیدم نیست هر از یک ساعت دو ساعتی چنتا دونه سرفه میکنم

روزا خیلی بهترم معمولا شبا یکم بیشتره 

بنظرت احتمالش هس باشه؟

البته از خونم بیرون نرفتما...۷ ۸ روزه

💏"You & me 💕make a wonderful "We
نه تب ندارم تنگی نس هم ندارم شیرازم چرا رفتم ماسک داشتم و دستکش مجبور بودم برم

ببین ۳علامت اصلی تب، تنگی نفس و سرفه خیلی خیلی خشکه، خدارو شکر تو شهر خیلی خطرناکی نبودی از لحاظ مرکز کرونا، بعدم متاسفانه علائمش با سرما خوردگی و انفولانزا مشابه و این باعث ترس بیش از حد همه مردم شده، اگه حالت بدتر شد برو دکتر و با عکس ریه تقریبا مشخصه بیماری ات چیه، چون کیت ازمایشگاهی کمه و نمیشه برای هر مریضی استفاده کرد، فعلا بیخودی نتزس و با تغذیه خوب استراحت کن

عزیزم منم چن روزه سرفه دارم ولی تب ندارم علائم دیگه ای هم ندارم فقط سرفه شدیدم نیست هر از یک ساعت د ...

نه نه دور از جونت خدا نکنه 

خیالت راحت 

اون خانم اصلا اون صدای وحشتناکی که مثل سرفه از هنجره‌ش خارج میشد شبیه سرفه‌هایی که همه‌مون میکنیم نبود 

شما سرماخوردی 

پسر منم اینطوری شد دوروزه خوب شده 

فقط مراقب باش بیرون نرو چون الان سرما داری برات خطرناکه 

درپناه خدا باشی عزیزم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم منم چن روزه سرفه دارم ولی تب ندارم علائم دیگه ای هم ندارم فقط سرفه شدیدم نیست هر از یک ساعت د ...

عزیزم منم دقیقا شبیه شماهم 

فک کنم از تلقینه😔😔

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔