2777
2789
عنوان

محلول شیوانا

244 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خیلیا ازمحلول شیوانا نتیجه گرفتن حتی برای ابرو کسی هست بدونه برای ابرو چقد میکس کنیم همشو اخه میخوام کم باهم مخلوط کنم یه کم لازمه خب برا ابرو

اصلا کسی روابرو امتحان کرده؟

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین

سلام عزیزم

منم ۱ماهه دارم استفاده میکنم

شقیقه هام کاملا پر شده و موهام حدود ۳ سانت بلندتر شده

من ۷۰۰صفحه ی تاپیک کم پشتی مو رو خوندم.نوشته بود روغنتون ک تموم میشه و میخواین روغن جدید درست کنین 

اون تهشو با گوش پاک کن بزنین ب ابرو.

من برا ابروهام تازه میخوام شروع کنم ب روش بالا👆

ولی ب نظرم شما میتونی ته استکان روغ نارگیل و زیتون مخلوط کنی

و نصف ق م خوری سرخالی حنا بریزی ک زیاد نشه

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
سلام عزیزم منم ۱ماهه دارم استفاده میکنم شقیقه هام کاملا پر شده و موهام حدود ۳ سانت بلندتر شده ...

ممنون عزیزم میخوام دوسه قاشق از روغنا بریز م برای6قاشق ازروغنا اون مقدارگفتی حنا کافیه؟ من ابروهام کم پشته. یکم و شیوانا توتاپیک گفته بود حتی جایی ک مو نداره درمیاره 

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم میخوام دوسه قاشق از روغنا بریز م برای6قاشق ازروغنا اون مقدارگفتی حنا کافیه؟ من ابروهام ک ...

خواهش میکنم😘اره همون قدر بریز

ی مدت استفاده کنی دستت میاد چقدر بریزی،دیدی کمه،۱قاشقش کن

من موهام خشکه اول تو روغنام یک قاشق ریختم و کم کم بهش اضافه کردم الان دو قاشق و نصفی ریختم.

واقعا هم‌مو درمیاد

من کف سرم موهای ریز ریز دراومده

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤