2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 161 پست
عزیزم یعنی شما که چادر نداری الان همه این کارارو  میکنی؟؟؟؟غیبت نکردی تا بحال تو عمرت؟؟این دیگه ...

من تجربه خودم رو به شما میگم، ممکنه در مورد همه صدق نکنه، چادرها یک که من باهاشون برخورد کردم اکثرا میخوان آدم رو نصیحت کنن، بعد خودشون رو عقل کل و همه چیز دان میدونن، نظرت اگر باهاشون فرق کنه جبهه میگیرن، خودشون رو پاک و تمیز میدونن، بقیه کثیف و شلخته و نجس، معدودی رو دیدم که اینطور نبودن، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من تجربه خودم رو به شما میگم، ممکنه در مورد همه صدق نکنه، چادرها یک که من باهاشون برخورد کردم اکثرا ...

دقیقا در مورد بی حجاب ها همینطوره واو به  واو این حرفتون در مورد اونا هم صدق میکنن مخصوصا بعضی هاشون برخورد های بسیار بی ادبانه میکنن حتی اگه نخوای چیزی بگی😨😨موفق باشی🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا در مورد بی حجاب ها همینطوره واو به  واو این حرفتون در مورد اونا هم صدق میکنن مخصوصا بعضی ...

کلا جبهه گیری خوب نیست، الان شما حتی نمیدونی حجاب من چیه، سریع میگید بی حجاب ها، من به شما گفتم حجاب ندارم یا پوشش بدی دارم؟ از کجا میدونی من بد حجابم؟ لطفا تو انتخاب واژه ها دقت کنیم اگر کسی پوشش مثل ما نیست بد نیست فقط تفکرش فرق داره، شما هم موفق باشی 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
کلا جبهه گیری خوب نیست، الان شما حتی نمیدونی حجاب من چیه، سریع میگید بی حجاب ها، من به شما گفتم حجاب ...

وااااااا مگه من جبهه گرفتم عزیزم 😨شما اول اینطوری صحبت کردی بعدم من کی گفتم شما بی حجاب یا بد حجابی البته نمیدونم چه فرقی میکنه!!!!معمولا یه معنی این کلمه ....در برابر اونایی چادر آن و بد رفتارن خانمایی که حجاب چادر ندارن هم بد رفتارن هستن این چه ربطی داره که شما انقدر ناراحت بش😑🤔🤔

کلا جبهه گیری خوب نیست، الان شما حتی نمیدونی حجاب من چیه، سریع میگید بی حجاب ها، من به شما گفتم حجاب ...

یکبار دیگه پیاممو  بخونین لطفا کجاش اصلا منظورم به شما بود آخه؟؟؟کاملا کلی گفتم چرا به خودت گرفتی شما؟؟😁شما جبهه گرفتی من اصلا در مورد حجاب شما نظری دادم آخه😁التماس تفکر

یکبار دیگه پیاممو  بخونین لطفا کجاش اصلا منظورم به شما بود آخه؟؟؟کاملا کلی گفتم چرا به خودت گرف ...

موفق باشی

سلام خوبی؟ آبجی پوشیدن رنگ شاد چه تنافری با حجای داره؟ من چادری ام رنگهای شاد هم میپوشم

خب چادر مشکیه 

بعد سخته جمع کردنش 

من دوستای مانتو های رنگی بپوشم و کلا اینجوری 

یه مدت هم چادر سر کردم ولی مانتو هامو نگا میکردم دلم میخواست بپوشمشون واقعا

خب چادر مشکیه  بعد سخته جمع کردنش  من دوستای مانتو های رنگی بپوشم و کلا اینجوری  ی ...

عزیز دلم اولا حجاب واجبه در وهله اول با مانتو و بعد چه بهتر با چادر

چادر مشکی هست ولی مانتو و روسری و ساق دست رنگی هم هست

چطور مشکی رنگ عشقه ولی برای چادر نه؟

عزیز دلم اولا حجاب واجبه در وهله اول با مانتو و بعد چه بهتر با چادر چادر مشکی هست ولی مانتو و روسری ...

والا من نمیگم مشکی رنگ عشقه کلا رنگ مشکی و دوس ندارم بع غیر از عذا جای دیگه نمیپوشم