2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 161 پست
عزیزم ما ک نمیدونیم همه مسلمان هستند یا نه ما ک نمیدونیم کی اعتقاد داره  کسی که مسلمون واقعی ...

عزیز آیه بعدش هم بلدی؟؟ بعد هم ما داریم در مورد مسلمونا حرف میزنیم کی از غیر مسلمونا حرف زد آخه چرا انقدر مغلطه میکنین دوستان ...!!!!موسی به دین خود عیسی به دین خود ضرب المثل کاملا یهودیه که به خورد ما دادن اگه این طور باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه گلم...خودت داری میگی انسانیت..‌‌انسانیت یعنی چی؟؟یعنی هر جور زندگی کردن بدون هیچ چارچوبی؟؟؟؟؟حتما فقط خوب بودن و دلپاک؟؟؟نه عزیزم مطمئن باش صلاح ما و طرز درست زندگی کردن و انسانیت رو خدا میدونه و به ما یاد میده در قالب دین به واسطه کی؟ اولیا و اوصیا خودش که نمونه انسانیت مطلق هستند حالا این دیگه با ماست اختیاری که میگی که انسانیت افرادی مثل حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها رو به عنوان زن نمونه بشر الگو زندگی مون قرار بدیم یا طبق ادامه ی همین آیه که گفتی طاغوت رو الگو کنیم....و نتیجه ادامه دادن راه هر کدوم رو هم گفته که سعادت واقعی و زندگی عالی در دنیا و آخرت اگر میخوای با پیروی از دین خداست...غیر از اون هم که راه شقی رو پی گرفتی..حالا با این اوصاف لا اکراه دین مصداق پیدا میکنه....خب انسانیت کدومو انتخاب میکنه؟؟؟انسان کدوم انتخاب میکنه؟؟؟؟عقل و اختیار ناخودآگاه قطعا میگه سعادت چون انسا ن فطرتا میل به کمال و دین خدا و سعادتمندی داره گلم☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

من سعی می کنم با احترام جواب اون بدم. اگه تمرین کنی می تونی انجامش بدی

نمیتونم کلا اون لحظه نمیتونم متاسفانه

و این اخلاقم بهم اسیب زده بدتر به دنبالش گناه میکنم غیبتم میکنم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیز آیه بعدش هم بلدی؟؟ بعد هم ما داریم در مورد مسلمونا حرف میزنیم کی از غیر مسلمونا حرف زد آخه چرا ...

من ک رعایت میکنم وقتی کسی 😐 عقلش دوست نداره نمیتونم زور کنم ک

خدایا شکرت ...  
خوب این نظر منه.

بله محترمه نظرتون 

منم نظرمو باهاتون به اشتراک گذاشتم چون جو تاپیک اینطور بود

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
شمایی که بلد نیستی تبادل نظر کنی ،لطفا ریپلای نکن عزیزم مگه من شما رو ریپلای کردم ،که جواب دادی اف ...

هنوز نفهمیدی اول تو منو ریپلای کردی   حوصله بحث باهات ندارم لطفا ادامه نده

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم

دوستان من رفتم. انشالله بتونید عقاید همدیگه را هضم کنید. چارچوب هم همون انسانیت هست.اگه همه انسان باشند دنیا بهشت هست. دنیا....پر از آدم های بدن چادر و شال هست. اما فکر نکنم بهشت فقط واسه ما ایرانیا جا داشته باشه.اینقدر در مورد بهشتمون  تنگ نظر نباشید.

خدانگهدار(برم که کلی کار دارم)

بعضی از این زنای چادری یه جوری با این دخترای بی حجاب رفتار میکنند که آدم از هر چی با حجابه متنفر میش ...

اونا واقعا کار بد و زشتی میکنن به خاطر چند نفر همه رو مثل هم نبایدحساب کنیم که!! عزیزم بارها من به جایی که توسط مردا متلک بارون شم که خداروشکر پیش نیومده...خانمای بد حجاب بد حرف میزنن یعنی یکبار تو پاساژ چند تا دختر هرزه و بد حجاب که قاطی پسرا عشوه می اومدن من و دوستم که از اون جا رد میشدیم با حرفای زشت مسخره کردن !!!!! و واقعا امثالشون کم نیستن...جالبه اینه که پسرا سکوت کرده بودن به دخترا هیس هیس میکردن منم هیچی نگفتم فقط سریع تر از جلوشون رد شدیم و اخم کردم بهشون😔فقط چادریا نیستن پس....نمیدونم چرا ما انگار باهم مگه پدر کشتگی داریم که اینطوری به جون هم میفتیم؟؟؟

اونا واقعا کار بد و زشتی میکنن به خاطر چند نفر همه رو مثل هم نبایدحساب کنیم که!! عزیزم بارها من به ج ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هی چه میشه کرد اینا همش به خاطر این قوانین مسخره کشور خودمونه 

تو ترکیه بیش از ۹۶ درصد مردمشون مسلمان هستند اما با حجاب و بی حجاب کنار هم دیگه دارن رفت و آمد میکنند و کسی هم کاری به بقیه نداره 

راستش بخوابی سعی می کنم رو رفتارم خیلی تمرکز داشته باشم. چون رفتار برام ملاک هست به خاطر این، این پ ...

آفرین خودت هم میگی رفتارت مهم بود پست گذاشتی این خیلی خوبه عزیزم که این کارا رو نمیکنی قطعا خدا دوست داره کسی رو که حقی رو پایمال نمیکنه و تهمت نمی زنه و غیبت نمیکنه...و صد البته کسی که با رعایت همه اینا حجاب هم رعایت میکنه نور علی نوره چه فرقی میکنه این هم یک رفتار انسانیه و مورد تایید خداست که از ما خواسته رعایت کنیم...هیچکدوم از ما بی عیب نیستیم گل بی عیب فقط خداست...ولی این نباید توجیه کارای اشتباهمون بشه باید سعی کنیم بهتر از قبل باشیم...خیلی وقتا هم رضای مردم ملاک نیست مردم اطراف بگن خودتو بنداز تو چاه ما راضیم ازت...😁رضایت خدا در رضایت مردمی هست که توقع و رضایتشان بازهم در راستای خداست..مثل کمک به  مادر که رضایت خدارو داره.‌‌موفق باشی گلم🌷

😐😂اخه من ک قبول دارم اسلامو رعایت هم میکنم😑😂بقیه دوست دارن برن اینوری من چکار کنم اخه

نظرت رو خیلی دوستانه بهشون بگو مثلا بچه ها من خوندم تو قرآن یا کتابای دیگه که غیبت نکردن چقدر ثواب داره و خوبی ها رو نیاره و .....ما از رحمانیت خدا باید حرف بزنیم بعضی ها سریع میگن فلان کار بکنی ته جهنمی و آتشی که تو صورتت میزنن و ....‌اولین قدم برای امر به معروف آگاهی کامل به حرفی که داری میزنی بعد زبون خوش چون اگه اطلاعاتت کافی نباشه ممکنه ب یک شبه ایجاد کنن که نتونیم درست جواب بدیم ...اینکار هم میکنیم چون دوسشون داریم میخوایم چیزی که درباره اش مطمئنیم و تحقیق کردیم به اونا هم بگیم بدونن شاید کار اشتباه شون رو کنار بذارن به هر حال کلام ما شاید اونجا روشون تاثیر نداشته باشه ولی تو ناخوآگاهشون وقتی بخوان اون کارو انجام بدن میاد....

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هی چه میشه کرد اینا همش به خاطر این قوانین مسخره کشور خودمونه  تو ترکیه بیش از ...

😨وای دیگه نمیتونم  برای اینم توضیح بدم کلی حرف داره😥از آمار فاحشه خونه ها و فسادددد های علنی و سالیانه بالای ۲۰۰۰قتل نفس دخترای جوون تو کاباره ها و .........غیره تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل🤗حداقل قانون خداروشکر کاری کرده که شوهرامون شبا بیان ور دل خودمون نه تو کاباره و کافه های صرف مشروب😅😅..