2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 161 پست
تیتر زده،،، اونی که براش مهم و دغدغه اینو داره باید بیاد تو تاپیک،،، نه کسی که بیاد اعتقادات کسی رو ...

شما هم سعی کن به اعتقادات بقیه احترام بزاری 

چشم غره نری 

زشته 

نه من اصلا ارایش نمیکنم تو بیرون حوصله نگاه اون عوضیا رو ندارم به خانمای دیگه ام نگاه میکنند لجم د ...

نه نگفتم که شما اینطوری هستی گلم کلا گفتم چون چادری اینطوری زیاد دیدم..ولی خیلی دیدم که مخصوصا تو بازار یه خانم بی حجاب که میاد مردای فروشنده قفلی میزنن رو شون یعنی زل میزنه از بالا تا پایین شون با چشم وجب میکنه حالم بهم میخوره به خدا خیلی هاشون میان دم در مغازه شون وایمیستن تا اینجور زنا رو ببین تا شعاع ۱۵ متری هم با چشماشون دنبالشون میکنن🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید بیشتریا خواستند خودشون رو بیندازند تو چاه...ما هم باید مثل این جماعت بشیم؟ برای منم جای تعجب د ...

دخالت نکردم

اصلا پوشیه هم بزنین 

اصلا از خونه بیرون نیاین 

یا گونی بپوشین 

به من چه

میگم عجیبه

نه اتفاقا من نگاه نمیکنم ولی گاهی اوقات خب یکی مکث میکنه ادم زود حس میکنه متوجه میشه داره نگاش میکنه ...

بله حس می کنی ولی روش حساس نباش.چون وقتی روش حساس باشی بیشتر حسش می کنی. 

اگ واقعا واست مهمه اون چند تار مورو هم بزار تو حالا اگ نمیخای چادر نپوش ولی این حرفایی ک میزنن ک سخت ...

پس حرف گوش کن باش عکس پروفایلتو عوض کن مرد تو سایت هست ممکنه هدای نکرده با عکس پروفایل تو تحریک شن

بله حس می کنی ولی روش حساس نباش.چون وقتی روش حساس باشی بیشتر حسش می کنی. 

بله کلا لجم با این مردا

اعصابم خورد میشه

کتافتا

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
عجیب نیست خب  یکی بدون روسری احساس ارامش میکنه یکی با چادر یکی با روسری😐 یکی کلا لخت هر کی ...

اگه هر کی هر طور راحته بود خدا کلا پیامبری رو نمیفرستاد که برای زندگی ما دستورالعمل های بهترین شکل زندگی رو بیاره این طرز زندگی که میشه مثل حیوونااااا چون هر کاری میکنن هر طور راحتن ..ما انسانیم حیوان ناطق هستیم یعنی تفکر و تعقل داریم کسی عقل داره و فکر میکنه برای خودش توی خیلی از چیزا محدودیت قائل میشه چون قطعا  به نفعشه. مگه ملاک راحت بودن فقط؟؟؟؟؟

خدا هیچ وقت واسه ظاهر انسانها ناراحت نمیشه . باطن مهمه . چه بسا محجبه هایی هستند که درونشون تیره و تار هست چه فایده؟ 

شما از درون خودتو اصلاح کن مطمن باش خدا وارد قلبت میشه .

چونکه روح خدا در وجود ما جاری هست . 

خدا انسانیت میخواد .

کاربر قدیمی هستم.   
خدا هیچ وقت واسه ظاهر انسانها ناراحت نمیشه . باطن مهمه . چه بسا محجبه هایی هستند که درونشون تیره و ت ...

جفتش مهمه هم ظاهر هم باطن

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
اگه هر کی هر طور راحته بود خدا کلا پیامبری رو نمیفرستاد که برای زندگی ما دستورالعمل های بهترین شکل ز ...

عزیزم ما ک نمیدونیم همه مسلمان هستند یا نه

ما ک نمیدونیم کی اعتقاد داره 

کسی که مسلمون واقعی باشه رعایت میکنه

امربه معروف و نهی از منکر درسته اما نه حالا ک تا به طرف چیزی بگی میخواد درسته قورتت بده😑پس ادم ترجیح میده بگه عیسی به دین خود موسی به دین خود

میدونم اسلام چی گفته ولی خب شاید کسایی باشن ک باهاش مخالف باشن همونطور ک قران گفته 

لااکراه فی الدین

خدایا شکرت ...