2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 161 پست
چادر معمولی سر میکنی؟  من دانشجویی میگیرم جنس سرم نمیگیرم روسری سرم سر نمیکنم خوبه

چادر معمولی هم دارم دانشجویی هم قجری  اخه میرم مدرسه و باشگاه البته فعلا😐😂ک کروناس مسیرش پیاده میرم سخته کوله پشتیمم رو دوشمه چادرمم باید جمع کنم 

خدایا شکرت ...  
انسانیت هیچ ربطی به حجاب نداره. بغضی ها هر ول می کنند می چسبند به دمش.  به جای اینکه در مورد حج ...

همه اینایی که گفتی هست بعلاوه حجاب

انجام یه کار خوب باعث نمیشه کارای خوب دیگه رو بی خیال بشیم

حجاب دل پاک دل نشکستن بعلاوه همه چیزایی که شما گفتی رعایتش خوبه

باید سعی کنیم همه رعایت بشه

حجابم باعث میشه امنیت خانما و جامعه و استحکام خانواده ها و روابط زوجین بیشتر بشه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣 ب خیاط میگفتی اندازه خودت کنه،مال منم بلند بود ،یدونه جدید گرفتم آبجیم برام دوختش ،دیگه اندازم ...

چادر حسنی گرفتم کوتاهم بکنمش چون هر جا میرم کلاسی چیزی یه کوله دارم -_- نمیتونم نگهش دارم کیفم ک میگیرم زیاد دستم باشه دستم پودر میشه یه بار امتحان کردم😐 رسیدم خونه دستم کلا بی حس

خدایا شکرت ...  

حدود پوشش در قرآن ذکر شده.کل بدن باید پوشیده باشه به جز گردی  صورت و دست ها تا مچ.

از طرفی برجستگی های بدن هم باید پوشانده بشه‌.پس بهترین وسیله برای این کار چادره.

لباسی که یک مسلمان می پوشه نباید لباس شهرت باشه و جلب توجه کنه.پس هر رنگ و مدلی رو هم نمیشه جلوی نامحرم پوشید.

و اینکه فرمودید خدا ناراحت میشه....خدا اگر دستوری وضع کرده برای سلامت روح و جسم و سعادت خود انسانه.رعایت نکردنش تنها به خودمون ضربه میزنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چادر معمولی هم دارم دانشجویی هم قجری  اخه میرم مدرسه و باشگاه البته فعلا😐😂ک کروناس مسیرش پیاد ...

من دانشجویی سر میکنم کیف باشگامم کوله نیست ساک دستیه

یا بندشو میندازم رو دوشم یا دستم میگیرم سختم نیست برام

کوله ام حس میکنم یه طرفه بندازم سخت نباشه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
من دانشجویی سر میکنم کیف باشگامم کوله نیست ساک دستیه یا بندشو میندازم رو دوشم یا دستم میگیرم سختم ن ...

کلا میدونی من به فلسفه حجاب رسیدم موهام دیده نمیشه مانتو های بلند ک هم شیکه حالت گشاد داره تقریبا لش میپوشم و چادرم بعضی وقتا میپوشم

خدایا شکرت ...  
نفهمیدم🤕

😐😂چادر حسنی خیلی بهم میاد 

مثل قجریه بعد اونو ک داری کوله پشتی ک نمیتونی داشته باشی ساک باید برداری ساکم ک برمیدارم سنگین میشه مسیرمم پیاده میرم

خدایا شکرت ...  
انسانیت هیچ ربطی به حجاب نداره. بغضی ها هر ول می کنند می چسبند به دمش.  به جای اینکه در مورد حج ...

خود پروردگار گفته اگر این موارد رعایت شد اما حجاب نداشتید مهم نیست؟

اثبات شی نفی ماعدا نمیکند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
والا منم چادریم،، ولی هیچ کشور مسلماني ب جز ایران و عراق چادر ندارن 

حجاب چادر فقططططط نیست زنای مسلمان اندونزی یا هند یا مالزی مقنعه های خیلی بلند رنگ روشن تا روی شکم میپوشن و دامن هایی که از پایین سینه شروع میشه خیلی دیدم من ولی قشنگ نیست به نظر من چادر قشنگ تره🤗در ضمن چادر عربستان هم داره و بقیه کشور های عربی...و در اصل برگرفته از پوشش حضرت زهرا ست که طبق روایات پوششی مثل چادر جلابیب داشتن و تیره رنگ بوده