2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 161 پست

سلام به نظرم ماشاالله شما که همه چیزو رعایت می کنی چه بهتر که اینم رعایت کنی لباس رنگ شاد بپوش و چادر هم سر کن منافاتی با هم ندارن من خودم نزدیک ۵ سال چادری شدم اصلا وقتی می پوشم انگار رو ابرها هستم در مورد موهام بازم خواهری از نگاه نامحرم بپوش چه یک تار مو چه صد تار مو گناه هستش خدا کمک هممون کنه که هدایت بشیم و در راه دین پامون نلغزه اللهم عجل لولیک فرج الهی آمین موفق باشی

خدایا آن ده که آن به 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا منم چادریم،، ولی هیچ کشور مسلماني ب جز ایران و عراق چادر ندارن 

این یعنی چی؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
خانما من چند ساله چادری شدم با این حال خیلی وقتا میبینم مردا به ادم نگاه میکنند و ناراحت میشم اون م ...

من چه زمانی ک چادری بودم و چه الان ک مانتو میپوشم وضعم همینه یعنی تغییری ندیدم 

آرایشم زیاد نمیکنم فقط ریمل و رژ کمرنگ میزنم همیشه 

انسانیت هیچ ربطی به حجاب نداره. بغضی ها هر ول می کنند می چسبند به دمش.  به جای اینکه در مورد حجاب فکر کنی از خودت این سوالت را بپرس.

۱. آبروی کسی را بردم

۲. پشت سر کسی حرف زدم

۳.حق کسی خوردم (توی شغل، دانشگاه، اتوبوس،پیاده رو و...)

۴. با دیگران بد رفتاری کردم.

۵.باعث اختلاف بین دیگران شدم.

۶. باعث شدم کار دیگران بیشتر بشه.

۷. بی احترامی کردم 

۸. بی موقع و بدن و صحبت کردم.

۹.از کسی سو استفاده کردم.(حتی خیلی کوچیک کوچیک)

۱۰. اعصاب کسی خرد کردم.

۱۱. دل کسی شکستم

و..................

اگه جواب سوالاتی بالا را دادی و خوب بود. آدم خوبی هستی. حتی اگر شال هم سرت نکنی. من موافق تیپ های ناهنجار نیستم. هیچ جای دنیا تیپ ناهنجار دوست ندارند. ولی یه تیپ ساده ولی شیک چه حجاب داشته باشی چه نداشته باشی خوب هست.

😐😂بخدا خیلی بلنده هر چی میگیرم برام بلنده 😐😂انقد خاکی شده بود انگار رفتم خاک بازی

چادر معمولی سر میکنی؟ 

من دانشجویی میگیرم جنس سرم نمیگیرم روسری سرم سر نمیکنم خوبه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
خانما من چند ساله چادری شدم با این حال خیلی وقتا میبینم مردا به ادم نگاه میکنند و ناراحت میشم اون م ...

بعضی از مردا کلا مریضن ...ولی بستگی به چه جوری سر کردن چادر هم داره تو مترو دختره ده قلم آرایش کرده بود شال قرمز جیغ پوشیده بود نصف موهاشم تو صورتش بود لاک هم زده بود بعد چادر داشت البته چادرش از روی کیلیبس گنده اش شروع میشد😨😨😨😨🤣

بنظر من ی خانوم با حجاب باید خیلی شیک و زیبا بگرده،،،،، من چند روز پیش آرایشگاه بودم ی خانومی بهم گفت،، اولین خانوم شیک و چادری میبینم،،، گفتم نه مگ نيش گفت باور کن خیلی هاشون شلخته ن 

منم همیشه ذهنم با همین موضوع درگیره،البته ب نظرم بدون چادر راحتتره، 😕 خودمم چادریم

منم نمیگم چادر بد هست

من هم مخالف پوشش باز هستم

ولی بعضی حرفها غیر قابل هضمه!

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
😐😂بخدا خیلی بلنده هر چی میگیرم برام بلنده 😐😂انقد خاکی شده بود انگار رفتم خاک بازی

🤣🤣

ب خیاط میگفتی اندازه خودت کنه،مال منم بلند بود ،یدونه جدید گرفتم آبجیم برام دوختش ،دیگه اندازم کردم ک خاکی نشه

بعضی از مردا کلا مریضن ...ولی بستگی به چه جوری سر کردن چادر هم داره تو مترو دختره ده قلم آرایش ...

میخواستم بگم عزیزم چادر نپوش اگه اذیتی🤣باور کن که چادر حرمت داره😔

میگم بنظرم چادر من در آوردی این حکومت 

هیس ، دختران فریاد نمی زنند 😉