2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست
عزیزم حتما برو خیلی مهمه تا ۲۲ هفته وقت هست ولی هرچ زود تر برس دقیق تره

کجا برم ک مطمئن باشه بخدا خودمم دوست دارم ببینم بچم در چ وضعه تو شکمم تکون میخوره دلم میره..همش میگم مامانت خیلی ترسوئه فقط توکلش بخداس

سرپا وایمیسم سفته اما وقتی میشینم شله نرمه درا ز که میکشم کلا محو میشه خیلی نگرانم یکم تکوناشو حس می ...

فعلا زوده ک  منم ۱۹ هفته ب بعد تکون هاشو حس کردم

زندگی من تویی عشق مامان❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره میترسم برم اونجاها شلوغه 

ماسک و دستکش اینا استفاده کن امید به خدا برو نمیشه که نری خیلی مهمه این سونو 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
سرپا وایمیسم سفته اما وقتی میشینم شله نرمه درا ز که میکشم کلا محو میشه خیلی نگرانم یکم تکوناشو حس می ...

عزیزم وزنت بالا هست ؟ یا قبل بارداری شکم داشتی ؟ اونایی که لاغر هستن و شکم نداشتن قبلش زود سفتی رو احساس میکنن . مال من که ۱۹ هفتم بود شکمم مثل قبل بود البته من تپلم و هیچی معلوم نبود سفتم نبود

عادیه منم اینطوریم تقریبا فک کنم شکمت فعلا کوچولوئه 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
خانوما شما که باردار شدین پاهاتون بالا گذاشتین بعد از اقدام  مثلا این کارا تاثیر داره؟

من گذاشتم شنیده بودم تاثیر داره

ینی نمیشه نرم ای خدا خیلی سختمه

گلم برو نمیشه پشت گوش بندازی انشاالله که نی نیت سالم و سلامته من رفتم فهمیدم بچم تو سرش کیست داره برام سل فری نوشت دکتر این سونو مهمه

من فقط ۲۰ دقیقه بالا گذاشتم مجبور بودم پاشم کار داشتم.ببخشیدا ولی همش حس کردم اومد بیرون

همون تایم خوبه گلم انشاالله که باردار میشی یه بارداری خوب و راحت