2789
با اجازه اسی خانما آیا کسی رسم دارن موقع اوردن سیسمونی مادرش النگو دستش کنه؟؟ و روی سیسمونی هم ب ج ...

نه عزیزم این رسما بخدا دیگه جدیده جدیده

ما رسممون ی تیکه طلا واس بچه اس 

دیگه پدر بچه چرا اخه؟

ظلمه به خانواده ها تو این شرایط اقتصادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این رسما بخدا دیگه جدیده جدیده ما رسممون ی تیکه طلا واس بچه اس  دیگه پدر بچه چرا اخه ...

ن اتفاقا مامانم میگه تا بوده همین رسم بوده

منم خیلی زورم اومد آخه دیگ من و شوهرم طلا میخوایم چیکار؟؟؟؟

خیلی احساس عذاب وجدان دارم اصن حالم گرفته شد

یکی دیگه بچه درست میکنه بعد یکی دیگه باید وسایلشو تهیه کنه؟؟

واقعأ کاش رسم سیسمونی از بین بره

خانواده هامون گناه دارن تو این شرایط

هر چقدرم وضع مالی خوبی داشته باشن اما باز خیلی زوره بخدا

آخه عزیزم تو شهر ما رسمه کلأ کادو یا جهیزیه یا عیدی یا هر چیزی رو خیلی زیاد میدن الان مامانم برای س ...

برا شهر ما که نیست. نشنیده بودم طلارو

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ن اتفاقا مامانم میگه تا بوده همین رسم بوده منم خیلی زورم اومد آخه دیگ من و شوهرم طلا میخوایم چیکار؟ ...

به هر حال شما با این رسم اشتباه مبارزه نکنی نسل بعد از شما هم گرفتار میشه و مث ی چرخه معیوب هی تکرار میشه

ربطی به وضع مالی نداره 

هر کی داره مگه قراره تا تا آخر عمر هی ب خاطر این رسم و رسوم تو دردسر بیوفته؟

من عموم با کلی ثروت هیچوقت همچین کارایی واس دخترش نکرد 

ولی خاله مامانم به خاطر همین رسما حتی ماشین زیر پاشم فروخت با این که اصلا وضع مالی خوبی نداشت

با اجازه اسی خانما آیا کسی رسم دارن موقع اوردن سیسمونی مادرش النگو دستش کنه؟؟ و روی سیسمونی هم ب ج ...

نه چه خبره مگه یکی دیگه بچه میاره، پدر مادر بدبخت چ گناهی کردن

زندگی من تویی عشق مامان❤

قربون رسم خودمون که بهترین سیسمونی و میدیم با یه تیکه طلا برای بچه 

بعدشم مگه مرد خیلی کاره شاخی میکنه که هدیه بگیره 

بدبخت زن ۹ ماه سختی میکشه بعد مرد کادو بگیره آخرشم هرچی بشه بگه بچه من فلان من....

آخه عزیزم تو شهر ما رسمه کلأ کادو یا جهیزیه یا عیدی یا هر چیزی رو خیلی زیاد میدن الان مامانم برای س ...

مگه تو بچه داری عزیزم

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏