2777
2789
عنوان

نی نی میخام😓

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
بچه ها به نظرتون اسم آنيا قشنگتره يا نيلا اسم دختراوليمم نادياست معنى آنيا فرشته آسمانه .معنی نیلا ...

آنیا از لحاظ معنی قشنگ تره ولی اگه از لحاظ تلفظی بخای نگاه کنی که به نادیا بیاد نیلا بهتره

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره...
کندی خواهر من دست بجنبون دنیا اومد میخای صداش کنی بچه

خوارشوهرم بارداره باذوق گفتم بیا بزنیم تو نت اسم خوشگل انتخاب کنیم عنتر خانوم با صداتو دماغیش گفت بچه بیاد اسمشم باخودش میاره گوشی برا بچه خوب نیست بزارش کنار بعد دختر عمه اشو دیده میگه گوشیتو بیار ببینم اسم دختر با سین چی هست  😑😑

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنیا از لحاظ معنی قشنگ تره ولی اگه از لحاظ تلفظی بخای نگاه کنی که به نادیا بیاد نیلا بهتره

خب الا کدون بهتره؟

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
خوارشوهرم بارداره باذوق گفتم بیا بزنیم تو نت اسم خوشگل انتخاب کنیم عنتر خانوم با صداتو دماغیش گفت بچ ...

وای خود درگیری داره بنده خدا 

درسته گوشی خوب نیست ولی دیگه تو این دوره زمونه نمیشه استفاده نکرد فقط باید محدود کرد تازه اگه گوشی و کلا بزاری کنار باز گوشی بقیه که هست امواجش میرسه

خوارشوهرم بارداره باذوق گفتم بیا بزنیم تو نت اسم خوشگل انتخاب کنیم عنتر خانوم با صداتو دماغیش گفت بچ ...

انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد بغل بگیری❤

وای خود درگیری داره بنده خدا  درسته گوشی خوب نیست ولی دیگه تو این دوره زمونه نمیشه استفاده نکر ...

یجوریه کلا انگار ده هفتاد زندگی میکنه شوهرش کلی به خودش میرسه گوشی  گرون بعد این مث نگارجواهریان توفیلم حوض نقاشی تیپش !!!به شوهرم که گفتم گفت اونا اخرسرم اسمشو پدرشوهرش دینی مذهبی ایرانی قاطی میزاره 😂😂

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد بغل بگیری❤

من هنو نه گلم  برا بچه خواهرشوهرم گفتم  اسم بزاریم اینجکر گفت😂😂ممنون از دعات  خدا از دهنت بشنوه   انشالله سه قولا توام سالم باشن 

یجوریه کلا انگار ده هفتاد زندگی میکنه شوهرش کلی به خودش میرسه گوشی  گرون بعد این مث نگارجواهریا ...

😂😂😂😂