2777
2789
عنوان

یه مشکل حاد دارم....

503 بازدید | 61 پست

دوستان من قبلا یه کاربری داشتم که یه تاپیک زدم ولی خیلیا گزارش زدن و گفتن نباید این موضوع مطرح شه اینجا ولی من واقعا زندگیم تحت تاثیره ۴ ساله ازدواج کردم از ۷ ماه بعد عقدم متوجه شدم دارم میل جنسیمو از دست میدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3979719/انرژی-مثبت-بیاید-بقیشو-شما-بگید?postId=126161905

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوایل هرچند روز رابطه داشتید؟ الان چی؟

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

تا به الان که ۴ سال گذشت و من عروسی کردم این مشکل حادتر شده..اصلا نمیدونم چیکار کنم چندشم میشه اصلا میلی ندارم دکترم رفتم از نظر هورمونی مشکل نداشتم..پیش روانپزشک رفتم اونم تاثیر نداشت نمیدونم چیکار کنم

با همسرت در موردش صحبت کن . بهترین کسی که میتونه کمک کنه .حتما یه چیزایی هست که دوست نداری و اون درخواست میکنه

یا چیزایی رو رعایت نمیکنه مثل بهداشت

یا باد نیست ارضا کنه 

راه حل داره

تا به الان که ۴ سال گذشت و من عروسی کردم این مشکل حادتر شده..اصلا نمیدونم چیکار کنم چندشم میشه اصلا ...

هرچقدر تعداد رابطه کم شه میل جنسی هم کم میشه، ببین چی باعثش شده، چه اتفاقایی این اواخر افتاده که تحت تاثیرش قرار داده

مثلا من بعد از زایمانم اینطور بودم، هم هورمونها و هم رسیدگی به بچه و خیلی چیزای دیگه فکر ادمو درگیر میکنه فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی، سعی کن دلیلشو پیدا کنی

فیلم ببین. لطفا سرم نریزین! شاید یکم تحریک بشی اینجوری

ی چی بگم اتفاقا خیلی موقع ها فیلم دیدن باعث میشه دیگ تو واقعیت تحریک نشی و فقط ذهنی و با اون فیلما تحریک شی و سرد بشی با زن یا شوهرت

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...