2777
2789
عنوان

بگمش یا زشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار براش ی چیز کوچیک بخر بهش بده بعد با خنده بهش بگو حسرت به دل موندم تو هم به من کادو بدی 

ببین چی میگه 

یا بگو بیا بریم بیرون مهمون تو تا کی قراره من همه رو حساب کنم(با خنده)

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
ی بار براش ی چیز کوچیک بخر بهش بده بعد با خنده بهش بگو حسرت به دل موندم تو هم به من کادو بدی  ...

بیرون میریم شام و ناهار یا چیزی ولی اصلا اهل کادو دادن و چیزی واسم خریدن نیس

اینا نشونس. دوران نامزدی واسه دیدن همین نشونه هاس. شاید یکی براش مهم نباشه. ولی اگه برات مهمه بدون که تا ابد قرار نیست تغییری تو این رفتارش ببینی. یا خسیسه یا بی توجه

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

عزیزم خودت اول بگرد علتشو پیدا کن منو نامزدم دور از همیم و میدونم حتی پول بنزین هم نداشت حتی اگه بود نمیتونست یه گل بخره..ولی آدمی نبود تبریک نگه اون روز کلا تا ساعت 10 شب سرکار بود میدونم سربه هواست و بی توجه ولی بخاطر خسیس بودنش نبود که تبریک نگفت

خیلی زود قضاوت نکن اول خودت بشین فکر کن بعدش کم کم مواقعی که حالش خوبه بگو بهش میدونم دوسم داری ولی من دوست دارم این مناسبت ها رو بهم تبریک بگی اینجوری عشقمون بیشتر میشه دلگرم تر میشم کلا زن ها اینجوری ان

دختر بیرون بردن خرج داره.مخصوصا این که نامزدته

من با دوس پسرم میرم بیرون تمام خرجارو خودش باید بده.گوشیمم خراب میشه حتی باهم میریم پولشو باید حساب کنه.تازه دلمم چیزی بخواد میگم بخره.برا هم کادو نمیخریم ولی بیرون میرم میگم اونو میخوام میخره.یه وقت میرید بیرون کنار وایسا هیچ کاری نکرد با لبخند بگو عزیزم حساب کن دیگه