2777
2789
عنوان

شب ارزوهاس برام دعا میکنین؟

45 بازدید | 11 پست

ارزو میکنم هیچ پدر مادر مادری شرمنده بچشون نشن ارزو میکنم بابام تمام قرض هاش بده و جهیزیه ام اونجوری که دلم میخاد جور بشه و جهیزیه همهه دختر پسرا انشالله ارزو میکنم همه و از جمله خانوادم سلامت باشن و خوشحال..الهی امین

کاشکی تا سال دیگه این ارزوهام همشون براورده بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آمین الهی که پدرت بتونه قرضاشو بده ولی دختر خوشگل یه نصیحت کوچولو  سعی کن تو زندگی درگیر جهیزیه نباشی دوستداشتن مهمترین حسنه اگه طرفت دوستت داشته باشه کمکتم میکنه جهیزیه بگیری پس از خدا بخواه انسان درست رو سر راهت قرار بده یا اگه هست دوستت داشته باشه

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
الهی آمین الهی که پدرت بتونه قرضاشو بده ولی دختر خوشگل یه نصیحت کوچولو  سعی کن تو زندگی درگیر ج ...

خیلی دوسم داره ولی پول نداره خودشم ک کمکم بکنه ولی میگه اصن هیجی هم نیاز نیس بیاری

اما خودم دلم میخاد چیزای خوشگل خوشگل میبینم دلم ضعف میره براشون 

خیلی دوسم داره ولی پول نداره خودشم ک کمکم بکنه ولی میگه اصن هیجی هم نیاز نیس بیاری اما خودم دلم میخ ...

الهی که بتونی بگیری مطمئنم میگیری ولی همین دوست داشتنها میمونه 😊 دلت برای دوست داشتنش ضعف میره

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
الهی که بتونی بگیری مطمئنم میگیری ولی همین دوست داشتنها میمونه 😊 دلت برای دوست داشتنش ضعف میره

ولی ما۱۶۲میلیون قرض داره بابام انشالله بتونه هم قرض بده هم جهیزیه منو...فعلا فقط از پولاش۴تومن مونده باید باهاش تا تیرماه صبر بکنیم 😔