2777
2789
میدونم فیک اما عالیه برای چی هزینه کنم این قیمت خیلی هم راضیم برای چندنفرم خریدم نه ریزش مژه نه ه ...

خب ریمل فیک به مرور داغون میکنه مژه هارو و هم چشمو.محصولات چشم رو همچین ریسکی نمیکنن خیلی خطر ناکه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دوسه قرمزشو خریدم 120تومن:/فیک داده بهت

نه فیک نیست قیمتش بین 115تا 130هست بستگی به مرکز خریدت داره 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
نخریدم جدیدا  ولی همین حدودا بود آخرین بار ک دی جی کالارو چک کردم

من مرداد گرفتم 50

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
اونی که من خریدم فیک نیس چون از خوده ویترین خریدم ولی اون خانم گف خریده پونزده تومن.اونو گفتم فیکه.

پونزده تومن از فیک هم فیکتره😂

به خدا هر جور فک میکنم اب و جوهرم بریزن توش باز قیمتش از پونزده بیشتر میشه

واقعا اصلا برای چشم ضرر داره نباید بگیرن 

به خدا هر جور فک میکنم اب و جوهرم بریزن توش باز قیمتش از پونزده بیشتر میشه

من رفتم توی شیراز مرکز خرید هامون گفتم یه رمیل خوب میخام برام اورد فکر میکنی چند ؟450تومن 😵😵😵😵😵😵فرار کردم 

من رفتم توی شیراز مرکز خرید هامون گفتم یه رمیل خوب میخام برام اورد فکر میکنی چند ؟450تومن 😵😵😵😵😵 ...

مارکش چی بود

یه سری مارکا انقد به ادم چشمک میزننا ولی با این پولایی که من دارم فقط میشه نگاشون کرد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز