2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط ووفقط لیپس 

من خریدم محشره فقط تو ایران نیس من از ی پیجه سفارش میدم عالیههه

قیمتشم فک کنم در حد همون سریتاس

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

🧚‍♀🧚‍♀

#ترفند

#ارایشی👁

✨👰👰 #ساخت_ریمل_طبیعی برای تقویت مژه ها

💢 یک ریمل قدیمی و یا یک ظرف لاک قدیمی‌ را بشویید و با این مواد پر کنید👇

1/4 ظرف را با روغن کرچک

۱/۲ ظرف روغن ویتامین e

۱/۴ ظرف ژل آلوورا

❇️ این مواد رو با برس ریملتون با هم ترکیب کنید. روغن کرچک مژه‌هاتون رو ضخیم میکنه .روغن ویتامین e مژه را بلند میکنه و در نهایت ژل آلوورا رشدش رو تسریع میکنه

🔴 این محلول رو برای شش هفته هر شب به مژه‌ها بمالید

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)