2777
2789
عنوان

من ونامزدم...

558 بازدید | 21 پست

منو نامزدم شبیه همیم ازلحاظ چهره وقد بیشتریا اول فکرمیکردن خواهرشم بعد خواهرش اصلا شباهتی به نامزدم نداره 😐

من خیلیم ازاینکه شبیه باشیم راضیم ولی اینکه هی بگن إ خواهرته واینا اعصابم خوردمیشه

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤒🤕   ایراد بنی اسرائیلی میگیرینا 

خب شبیهین دیگه    مگه چیز بدی میگن ...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
منو همسرمم همینطوریم ولی خوشحالم میشم ک یکی مثل خودم پیشمه🤩

خیلی حس خوبیه 😍

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
بزار بیفته سر زبون دوستان واشناها که شوهرت زن گرفته دیگه هیچکی نمیگه خواهرشی 

آره الان یکم عادی ترشده ولی بازم پیش میاد 

چرا ناراحتی میشی  اتفاقا میگن زن و مردهایی که شبیه هم هستن  یعنی وااقعاا ماله همن و زن ...

واقعا؟؟ چقدخوب خیلی دوسش میدارم🤭