2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

152 بازدید | 16 پست

خسته شدم دیگه نامزدم سربازه کرمانشاه هس دیروز رفت بازار خرید کرد قبلش دعواکردیم گفتم نرو ولی رفت امروز رفت قهوه خونه  گفتم نرو ولی بازم رفت الانم بهم زنگ زده گفته میخوام برم کافی شاپ با دوستام من چیکار کنم خستم کرده رعایتم نمیکنه؟ ماسک و...هم نمی زنه بهش گفتم رفتی دیگه بهم زنگ نزن شما بودین چیکار میکردین؟؟؟زندگی خودشه درسته ولی اگه چیزیش بشه  اولین نفری که داغون میشه منو خانوادشیم نمیتونم بیخیال باشم به مامانش گفتم بهش بگه ولی بعدش بهش زنگ زدم گفتم نگید اگه کسی بخواد کاری کنه کار خودشو میکنه چیکار کنم بخدا دارم دیونه میشم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اسمی به عنوان مریضی نشنیده به اون میگن گوش دراز البته ببخش ها

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
کارت درسته الان اموزشی هست؟ یا اموزشی تموم شده

بخدا با این کارا داره از چشممم میوفته من خیلی به حرفش احترام می زارم ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه الانم بهش زنگ زدم گفتم با این کارات از چشمم افتادی گفت این حرفت از ته دلته گفتم اره گفت پس به سلامت منم قط کردم

بخدا با این کارا داره از چشممم میوفته من خیلی به حرفش احترام می زارم ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه ا ...

باید بفهمه برای خودش هست واون در اینده قراره پدر خانواده باشه به امید خدا وباید جدی باشه تو این موارد 

اون در خدمت سربازی بهش سخت میگذره فکر میکنه تو از اون زنهایی هستی که میخواهی جلوی تفریح وخوشیش رو بگیری بگو برای بهداشت وسلامتش هست نه اینکه تو ضد تفریح باشی البته نمیشه گفت خوراکی کجا بدتره؟