سلام بچها.با شوهرم دعوام شد.ببینید ماالان ازدواج کردیم خودمون یه خونه مستقل هستیم و باید به فکر ایندمون باشیم.من واقعا جرات میکنم بگم یچیزی بخره بیاره.چون برای خانواده خودش هم میخره کلا خرج خونه باباشو میده و حتی خرج خونه داداشش و بچه داداشش.من واقعا نمیدونم چطوری جلوشو بگیرم.مادرشم خیلی پرو هست.اصلا بروی خودش نمیاره.یه هزارتومن هم کمک ما نکرد اول زندگیمون ولی به بقیه بچهاش میده مرتب.خیلی عصبیم و ازشون بدم میاد
من درک نمیکنم چجوریه که مادرشوهر و پدر شوهرا به همه بچه هاشون کمک میکنن به جز یکیشون!!!!
اون یکی خیلی بدبخته و گیر منم افتاده...حقش واقعا خوردن نداره.صب تا شب بره کار کنه تنهایی کشیدناش برای من وقت نذاشتناش برای من خرج ماله اونا.خدا شانس بده
تو از شوهرت بکش ولی همه شو خرج نکن پس انداز کن تا پول کمی برای اونا بمونه
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم