2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 21 پست
 اگه خانوادت مخالفت کنن مقاومت میکنی ؟ جلوشون وای میستی من عشقم قبلا یه بار متاسفانه عقد کرده ...

خانوادم گفتن دخترای هرزه این انتخاب و نمیکنن چه برسه به تو به نظرت 

من کار بدی کردم که عاشق یه کسی شدم که چند سال پیش یه عقد کوتاهی داشته؟

اگه خانوادت مخالفت کنن مقاومت میکنی ؟ جلوشون وای میستی من عشقم قبلا یه بار متاسفانه عقد کرده ...

خب جز طلاقش بقیه شرایطش خوبه؟

اگه خوبه

بایه بزرگتر صحبت کن تا باخانوادت صحبت کنن حداقل یه بار باپسره و خانوادش ملاقات داشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جز طلاقش بقیه شرایطش خوبه؟ اگه خوبه بایه بزرگتر صحبت کن تا باخانوادت صحبت کنن حداقل یه بار باپس ...

اره دیگه همون گذشتش فقط 

اصلا  من سر اصرار هاش بود 

که یهو علاقه مند شدم

چون از دید بقیه سطح بالا بودم 

میگن این ازدواج برا خانوادم ننگه  

اما خانوادم متوجه نشدن که اگه یه بار میدیدن

من این همه مشکل الان نداشتم

و موضوع خیلی سریع جمع میشد

میشه بیشتر بگی ؟ دوستید یا عقد قصد فضولی ندارم ولی خودم گیرم    

خواهش میکنم گلم. نشون آوردن ولی عقد نکردیم هنوز

راستش خونوادم راضی نبودن چون دو شهر مختلف بودیم و کار نداشت مشکل کارش حل شد به زور موافقت کردن نشون آوردن. میدونستم موقعیت های بهتر داخل شهر خودم با فرهنگ مثل خودمون گیرم میاد ولی من فقط با اون حالم خوب بود هیچی نداشت ولی باهاش خوش بودم الان یکی از اخلاقاش که اذیتم میکننه قهر کردنشه سر هرچیز کوچیک قهر میکنه که البته قبل نامزدی چون همکلاسی بود شناخت ازش داشتم و تا حدودی فهمیده بودم ولی هنوط اصلاح نشده. استقلال هم نداره در واقع خیلی تحت تاثیر مامانشه همه اینا رو میدونستم ولی باز میخواستمش الانم دوسش دارم ولی اگه انتخاب دیگه ای داشتم خیلی از این سختیا رو نداشتم 

عزیزم خونوادت چون شناختی از اون آقا ندارن مخالفت میکنن به نظرم برو پیش مشاور یا یه نفر که بابا و مامانت قبولش دارن بگو صحبت کنن باهاشون یا حتی خودتبهشون بگو فقط اجازه بدین بیاد حرفاشو بزنه اگه خوب نبود رد کنین. صحبت کردن بهترین راه حله خودم تجربه دارم میدونم چقد سخته واست منم اینقد می گفتم زبونم مو درآورده بود تلاش کن اگه دوسش داری و لیاقتتو داره خونواده رو راضی کن خواستن توانستنه به خونوادت بگو خب زنا که نکرده عقد بسته دیده مناسب هم نیستن جدا شدن. البته گلم بهتره پیش یه مشاور بری تا خوب برات مسائل رو تفکیک کنه چون قبلا از ازدواج داشته با دقت بیشتری انتخابش کن