2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال حسرت عید وخریدش رو بدلمون گذاشتن😫😫😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

امسال کی عید داره خدا لعنتشون کنه با این ویروس کروناااا تا دو سال پیش میگفتیم دلار ۳ هزار تومان چه خبره طلا ۱۰۰ تومانی چه خبره پارسال گفتیم کاش دلار بشه ۸ تومان طلا هم نمیخوایم فقط بتونیم یه یخچال و تلویزیون عوض کنیم بعد گوشت گرون شد گفتیم لوازم خونه هم نمیخوایم بتونیم غذا خوب بخوریم الانم که دیگه همه رو ول کردیم میگیم فقط زنده بمونیم 😔 این شده زندگیمون 

من از این سایت کلییی خرید کردم همه چیشو حراج کرده خیلی قیمتاش مناسبن الانم که کرونا اومده نمیشه رفت بیرون خیلی تمیزو مرتب برام آوردن دم خونه خیلییی راضی بودم گفتم دم عیدی به شماهم بگم اگه دوست داشتید خرید کنید دیگه بیرون نرید خطرناکه اینم واقعا چیزای شیکی داره این سایتشه اگه از این لینک برید مستقیم میره روی تخفیفات؟ رفتید توش انتقال به سایت و بزنید تخفیفا میان . 

https://affstat.adro.co/click/08302292-81f1-4692-806d-279a97e6d422