2777
2789

البته مالا من جا ب جا شد روشه خوبیه البته من جلوگیریای دیگم داشتم اما پریودام اخراش همش لک بود درد داشتم ب بعضیام خوب میسازه

تیکرتولد۵سالگی دخترمه😍😍شاید این وسطاتیکره بارداریم شد😜😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم تو پربودی باید گذاشت چن روزه اول یکم استراحت باید داشت 

عزیزم من بیستم برج قبل گذاشتم دکتر گفت تایکماه نباید چیز سنگین بلند کنی نه پیاده روی کنی نه ن ز د ی ک ی ،بعد وقتی پری شدی و رفتی حمام پاک شدی بیا چکش کنم،من لکه بینی دارم هنوزبعد بااین شرایط ویروس و اینا نمیشه رفت برای چک کردن خسته شدم از لکه بینی شمام همینطور بودی؟؟شرایط بعدشم همینارو بهتون گفتن

عزیزم من بیستم برج قبل گذاشتم دکتر گفت تایکماه نباید چیز سنگین بلند کنی نه پیاده روی کنی نه ن ز د ی ...

اهان نزدیکیو بعد دوهفته داشتم اما ب من نگفت چیزی منن بعدی ی ماه پریم تموم شد رفتم از اون ب بعد ۶ماه رفتم گفت خوبه لکم خوب نشد مثلا ۳روز پری بودم ۳روز لک کلافم کرده بود

تیکرتولد۵سالگی دخترمه😍😍شاید این وسطاتیکره بارداریم شد😜😜
عزیزم من بیستم برج قبل گذاشتم دکتر گفت تایکماه نباید چیز سنگین بلند کنی نه پیاده روی کنی نه ن ز د ی ...

من گذاشتم الان سه ساله،سنگینی بر ندار اگه احساس کردی دل دردشدید داری یاپهلو دردی که نمیتونی تحمل کنی برو برامعاینه،به من نگفت نزدیکی نداشته باشفقط مواظب باش چون چاق میکنه خیلی

من گذاشتم الان سه ساله،سنگینی بر ندار اگه احساس کردی دل دردشدید داری یاپهلو دردی که نمیتونی تحمل کنی ...

عزیزم شما لکه بینی هم داشتید ؟ با لکه بینی اصلا امکان نزدیکی نیست،نمیدونم طبیعیه یانه

عزیزم شما لکه بینی هم داشتید ؟ با لکه بینی اصلا امکان نزدیکی نیست،نمیدونم طبیعیه یانه

لکه بینی داشتم ولی هر روز نبود مثلا دوروز قطع میشد دوباره تا یکی دوروز لک داشتم هر روز که لک نداشته باشی نزدیکی میشه داشته باشی

بعد خوب شدید؟؟ چجوری با لکه بینی نزدیکی داشتید،نمازهاتون چی؟؟باید چجوری بخونی بالکه بینی مداوم

اره بد۳ماه دیگه عادی میشه ولی خونریزی نسبت به قبل زیادترمیشه،هر روزی که لکه بینی نداشتم نزدیکی میکردیم،نماز نمیشه اخه بیشتر لک میبینی تاتمیزباشی بازم میتونی سوال کنی از مرجع تقلیدت

اره بد۳ماه دیگه عادی میشه ولی خونریزی نسبت به قبل زیادترمیشه،هر روزی که لکه بینی نداشتم نزدیکی میکرد ...

یعنی نزدیکی عیبی نداره؟؟ من میبینم همه جا میگن عیب نداره اما دکتر من گفت تایک ماه نباید باشه؟! من از اینکه داخلش چیزی باشه منظورم خونی چیزی بدم میاد چون مریضی هم میاره وگرنه همیشه که لک نیست،ممنون عزیزم

یعنی نزدیکی عیبی نداره؟؟ من میبینم همه جا میگن عیب نداره اما دکتر من گفت تایک ماه نباید باشه؟! من از ...

قربونت نه به منم گفت ایرادی نداره فقط روزای اول امکان داره شوهرتون دستگاه رو حس کنه فقط مواظب باشه که تکون نخوره،درسته ادم بدش میاد ولی مردا صبر نمیکنن تا۳ماه بگذره😂😂😂