2777
2789
عنوان

خانما قابلمه چه جنسی خوبه

154 بازدید | 14 پست

واسه برنج،چه مارکی؟؟قیمتش؟؟

چدن با چدن گرانیت چه فرقی داره؟

قاشق نباید تهش بخوره؟؟

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  

عرضم بخدمتت بعد از ده سال تحربه ی خانه داری واستفاده از انواع چدن و تفلون به این نتیجه رسیدم ظرف رویی یا روحی حالا هرچی از همشون بهتره حتی مسی هم دارم و استفاده نمیکنم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اره.خش میندازه.مال من چدنه داخلش سرامیک ولی مسی از همه بهتره.

سنگی هم خوبه.استیل اصلا خوب نیس.کارشناس تغذیه میگفت تو تی وی.میگفت اول مسی بعد روحی.بعد سنگی بعد چدن بعد تفلون اخر استیل

تفلون هم خوب نیس ولی خب من دارم.

من همین یه دونه ام!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرانیت

استیل

جماعتی که آسمان را به گریه می اندازند از گریه گریزانند و جماعتی که دلیل بارانند به گریه مسلطما تنگ بودیم دریا بودیم که ماهی مون نمی مرد.            به بعضیام باس گفت قبل گرفتن قیافه از داشتن آن اطمینان حاصل نمایید
گرانیت و سرامیک اصلا خوب نیست واس برنج فقط روحی

روی که واسه برنج خوب نیس،می چسبه

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  
اره.خش میندازه.مال من چدنه داخلش سرامیک ولی مسی از همه بهتره. سنگی هم خوبه.استیل اصلا خوب نیس.کارشن ...

چرا استیل بده؟؟

اره.خش میندازه.مال من چدنه داخلش سرامیک ولی مسی از همه بهتره. سنگی هم خوبه.استیل اصلا خوب نیس.کارشن ...

الان روی نیس،فقط للومینیوم

بعضی مغازه ها دارن.الومینیوم هم خوب نیس.میگفت بعضی تفلونا لایه های زیریش الومینیومن که اگه خش برداره ...

کجا الومینیوم دارن تهران

کجا الومینیوم دارن تهران

کجا روی دارن