2777
2789
عنوان

شوهرمو دزدیدن

1573 بازدید | 46 پست

معنی ابن حرفارو نمیفهمم

شوهر ادمو بدزدن

اخه مگع شوهراتون تحفه ان الماسی برلیانی چیزین ک بدزدنشون 

اگه ب فرض دختری چراغ سبر نشون میده خو‌ادم تا خودش نخواد ک نمیره سمتش دزدیدع نشه اگه راس میگه

اینقذ بدم از این جمله میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد اگه مرد باشه دزدیده نمیشه.هر چقدرم دختره نخ بده

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

همونووو بگو😂😂حالا هیشکی جز خودشون ب شوهراشون نگا نمیکنه البته بعضیا

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

حالا چه ربطی داشت یهو یادت افتاد که از این جمله بدت میاد 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

با عنوانت فک کردم شوهرتو کردن تو گونی انداختن پشت وانت بردن😂😂

اره منم نمیدونم چه توهمی دارن مردم. حالا هر چقدم شوهرشون جانی دپ باشه اختیار خودشو داره دیگه 

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊