2777
2789
عنوان

خوشخبری

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 28 پست
توروخدا راست باشه 😊😊😊😊😊

خدا کنه عزیزم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا شایعه است.یه دکتر تو تلوزیون میگفت این بیماری جدیده و واکسنش باید آزمایش بشه رو حیوانات.میگفت ممکنه یه دارو ساخته بشه اما عوارض شدیدی داشته بشه مثل سکته مغزی .میگفت حداقل چندسال طول میکشه تولید واکسنش

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
سالها طول میکشه به این راحتیا نیس

ولی خدا کنه راست باشه ادم راحت بشه از ک رونا

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
هم امریکا ساخته هم چین ساخته خداکنه زودتر پخش بشه بین مردم

انشاالله

ما تحریم دارویی هستیم عزیزان به ما نمیرسه 

ولی در این مورد تحریم نکنن بدن به ما 

خواهرم

یه دارو می خواد ساخته بشه باید یه دوره بلند مدت ازمایش بشه

امکان نداره طی این مدت کم دارویی وارد بازار بشه

مگر اینکه از قبل ساخته باشند الان روش کردند

هر کسی که شیمی دارویی یا داروسازی خونده باشه می دونه 

تو یه مقاله و پژوهش چینی زبان اصلی خوندم نوشته بود واکسن اگر هم ساخته بشه با مدت تست و دوره ی تاثیر و تولید انبوه برای کشورمون که 3 میلیارد جمعیت داره حدود 5 ماه تا یکسال طول میکشه که بصورت عمده پخش بشه 

شایع درست نکنید