2777
2789
عنوان

من پرستارم🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 97 پست
نگران نباش عزیزم.بچه ها بیشتر ناقل میشن.یعنی ممکنه ویروس کرونا بگیرن اما علامت دار نشن.و به شخصی که ...

یه سوال دیگم بپرسم؟

اگه حوصله داشتید جواب بدید😘ایمونس خوبه؟

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای قبل بارداریه؟

نه برای همسرمه‌‌ دوماهه‌ عذر میخوام‌ اسهاله

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                              《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏                                       
بستری هست.فردا جواب تست کروناش میاد.مطمئنم از اینم مثبته.شک ندارم.فرستادیمش بخش

ایشالا که خوب بشه من فکرو ذهنم  پیش خواهرمه امل پرستاره همکارشم مبتلا شد

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ضایس دیگه یه چکاپ کلی هست تو اوایل بارداری یا قبل بارداری برا اقدام

نه برای بارداری نیست

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                              《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏                                       
خب شغلشون اینه چیزیه که خودشون انتخاب کردن و بابتش حقوق میگیرن  بعدشم من کلا گفتم بداخلاقن چه ...

عزیزم روی لحن بیانت کارکن جبهه نگیر برهمگان واضح و مبرهن است ک هرکس بابت هرکاری ک میکند پول دریافت میکند اما واقعا تو حاضری پول بگیری تو بیمارای  کرونایی  باشی من خودم یکی بغلم سرفه کنه تو خیابون میخوام خودمو بکشم لطفا تجدید نظر کن

عزیزم کرونا برا بچه ها خطرناکه علائمش چیه؟؟

علائم شبه آنفولانزا. تب بالا.سرفه های خشک و مکرر.تنگی نفس واضح.....اگه دیدین بچتون دیسترس تنفسی داره یعنی تند تند نفس میکشه و تبش بالاست باید حتما بستری بشه.البته نه بخاطر کرونا.بخاطر ویروس.و د بچه ها کرونا تا الان موردی نداشتیم خداراشکر

بله کرونا کشنده است عزیزم.البته واسه کسایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارن.اما دو شب پیش خودم دیدم پسر جوا ...

ببخشید فقط سرفه خشک سه روزه میتونه نشونه کرونت باشه؟و تب ۳۷/۷خواهرم داره اون چی میتونه؟