2777
2789
عنوان

من پرستارم🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 97 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یه تست نگران نباش

خیلی نگرانم‌ برای همسرمه‌ زدم گوگل‌ نوشت برای سرطان‌ رودس😥😥 از استرس‌ سر درد بدی شدم‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                              《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏                                       
خیلی نگرانم‌ برای همسرمه‌ زدم گوگل‌ نوشت برای سرطان‌ رودس😥😥 از استرس‌ سر درد بدی شدم‌ 

بله برای تست سرطانه ولی قطعا که سرطان نیست

چه فکریه الان داری میکنی!!!!

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

نگران نباش.ولی دوستمون راست گفتا خیلی چروکه

واضحه‌ آخه‌ . دیده‌ نمیشه‌ واقعا؟؟ 

آخه تو جیب. همسرم‌ بود منم یواشکی‌ برداشتم‌😔😔 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                              《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏                                       
بله برای تست سرطانه ولی قطعا که سرطان نیست چه فکریه الان داری میکنی!!!!

😔😔😔😔😔

خسته نباشین میشه یه توضیحی بدین این ویروس کشنده ست؟من سرکار میرم استرس دارم

بله کرونا کشنده است عزیزم.البته واسه کسایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارن.اما دو شب پیش خودم دیدم پسر جوان ۲۷ ساله با علائم کرونا بستری شد.تحت هیچ شرایطی رضایت به بستری نمیداد.و میگفت من خوبم.حتی اجازه نداد یه رگ ازش بگیریم و سرم بهش بزنیم.میگفت شده در اوررانس میشکنم از اینجا فرار میکنم.باورتون میشه دادیتان اومد با مامور نگهش داشت که نره. بحث بیماری و ابتلا به سهره.خلاصه دو ساعت بعد همون‌مریض بشدت دیسترس شدید تنفسی داد.و تبش یهو رفت چهل درجه.و بقدری بدحال شد که گفتیم همین الان می میره

بله کرونا کشنده است عزیزم.البته واسه کسایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارن.اما دو شب پیش خودم دیدم پسر جوا ...

خانمی لطفا در مورد بچه بگین😭😭😭سه بار سوال کردم

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

اصلا ناراحتی نداره فقط چکاپ هست چرا به استقبال چیزهای بد میری

انشالا‌ که به‌ خیر میگذره 

ممنون‌ دوست‌ عزیز

دورازجونت میشه لطفا سوال منو جواب بدید در مورد کودکان زیر ۵سال 

نگران نباش عزیزم.بچه ها بیشتر ناقل میشن.یعنی ممکنه ویروس کرونا بگیرن اما علامت دار نشن.و به شخصی که سیستم ایمنی ضعیفی دارن انتقال بدن.در هر صورت احتیاط و شستن دست واجبه

بله کرونا کشنده است عزیزم.البته واسه کسایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارن.اما دو شب پیش خودم دیدم پسر جوا ...

ممنون از توضیحت چیکار کنیم که مبتلا نشیم؟ماها که درارتباطیم باادما البته الان کمتر شده ولی در فاصله یکی دو متری صحبت میکنیم ماسک و دستکش تاثیر داره؟البته ماسکم پیدا نمیکنیم

خوب شد؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔