2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست
بزا شوهرت عادت کنه بهتر ک نمیاد.اصلا ب روی خودت نیار ک ناراحتی شوهرتومیبنی باید عادت کنه اگه همینطور ...

همش تو گوش شوهرم می خونه زنت میبینه ما بچرو دوست داریم می خواد از ضعف ما رو بچه سواستفاده کنه چند دفه هم شوهرم تو بحثاش گفته حرف مامانشو

به خدا هروز ور دل ما نشسته بود و اظهار فضل میکرد یه روز زنگ زد گفت می خوام بیام گفتم مهمون دارم اووو ...

برات مهم نباشه.تو ک ازقصد نگفتی میدونی اون قصدو نیتش چیه ک میگی.بزا بفهمه کاراش اشتباهه هروقت چیزی‌میگه بهت بگو میدونم بچه ک نیستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد اونوقت با پسرش چیکار کنم که میگه اگه جلو مامان من کوتاه میومدی مامان من قهر نمیکرد 

بگو مامان شما خودش یه زن جا افتاده و عاقل و بالغه. باید تشخیص بده که تربیت نوه اش دست پدرو مادرشه نه مادر بزذگ پدر بزرگ.

دور از جونتون وقتی بچه پدر مادر بالاسرش نیس کسه دیگه گردن میگیره.هی و حاضر وقتی هستید شما دوتا.همینو هم بگو.

بگو بچه من هم پدر داره هم مادر.قرار نیس بچم چند تربیته بشه که.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
همش تو گوش شوهرم می خونه زنت میبینه ما بچرو دوست داریم می خواد از ضعف ما رو بچه سواستفاده کنه چند دف ...

بگو ازهمه کارام ایراد میگیره من مادرشم حق دارم خوب وبد بچمو خودم بگم مادرت اینکاارو میکنع ک بین مادعوا بیفته

بگو مامان شما خودش یه زن جا افتاده و عاقل و بالغه. باید تشخیص بده که تربیت نوه اش دست پدرو مادرشه نه ...

دیگه خسته شدم از دستش ۷ساله دارم از دستش میکشم هر کی دیدتش میگه فقط خدا صبرت بده زبون این که کوتاه بشو نیست 

بگو ازهمه کارام ایراد میگیره من مادرشم حق دارم خوب وبد بچمو خودم بگم مادرت اینکاارو میکنع ک بین مادع ...

ببین میگه میدونم مامانم زیاد حرف میزنه ولی مامان من خوش قلب منظور نداره که مامان بدبخت من خوب مارو می خواد مامان گل من لنگه نداره ولی اخلاقشه باید باهاش بسازیم دیگهههه

دیگه خسته شدم از دستش ۷ساله دارم از دستش میکشم هر کی دیدتش میگه فقط خدا صبرت بده زبون این که کوتاه ب ...

تو کار خودتو کن.حالاهرکی میخاد باشه هر اخلاقی میخاد داشته باشه.

اجازه نده کسی دخالت کنه تو کارات.

فردا پسفردا مثلا بچه یه گستاخی کنه میگن عا نگا ننه هه بلد نبود تربیت کنه بچه عین کوچه بازاریاس.

نمیگن ننه بزذگه نزاشته مادرش فرزند صالح بار بیاره

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ببین میگه میدونم مامانم زیاد حرف میزنه ولی مامان من خوش قلب منظور نداره که مامان بدبخت من خوب مارو م ...

بگو خب منم حرفی نزدم فقط میخام خودمو بچمو تربیت کنم من نگفتم پیش نوشون نیان ولی مادر تو فقط منو خراب میکنه نمیزاره ببینم برابچم‌چی خوبه چی بد.عزیزم بخدا همه مادرشوهرا اینن من خودم مادرشوهرم عربه همش سراین بحث داریم ک نمیخام بابچم عربی حرف بزنع ولی بازم اون سرلج من کارخودشومیکنه

تو کار خودتو کن.حالاهرکی میخاد باشه هر اخلاقی میخاد داشته باشه. اجازه نده کسی دخالت کنه تو کارات. ...

این زن اصلا منتظر اجازه نیست هر جا هم برخلاف میلش باشن قهرو دعوا دقیقا به شوهرم گفتم اولین کسی که به من بگه بچه بد تربیت کردی خودتی نمیگی مامانم و منو متهم میکنی حالا فعلا که قهر و نمیاد ولی از آشوبی که منتظرمه و گوش شوهرمو پر میکنه میترسم که با اولین تنش شوهرم میگه مامان بدبخت خوش قلب بیچاره و مهربون منو از خونه بیرون کردی ولی به خدا خودش رفت هر چی بهش گفتم زشته اینجا خونه پسرته مانتوشو تنش کرد رفت  

بگو خب منم حرفی نزدم فقط میخام خودمو بچمو تربیت کنم من نگفتم پیش نوشون نیان ولی مادر تو فقط منو خراب ...

وای دقیقا منم این بحثو دارم میگم نمی خوام این اصطلاح هارو بچم یاد بگیره سریع میگه می خوای ما نیایم میگم بغلش نکنین خودش بلد راه بره بدعادت میشه من نمی تونم بغلش کنم میگه می خوای نیایم

وای دقیقا منم این بحثو دارم میگم نمی خوام این اصطلاح هارو بچم یاد بگیره سریع میگه می خوای ما نیایم م ...

اره.میفهمم چ میگی.بعد بچه یحرف بد ک بزنه شوهرم میگه ازتوعه ک بده نمیگه اونروزایی ک سرمادرش چ حرفایی ک نمیزد میگف بزا هرچی میخان ب بچه بگن.بنظرم بزا قهرکنه بزا نیاد خونتون بزا شوهرتم ناراحت بشه قرارنیس همیشه مادرشوهرت پیشتون باشه شوهرتم باید کناربیاد

اینقدر کردم تو روم به بچم میگه مامان خوبه منم اون مامان بدیه تو پسر منی تربیت تو با منه گفتم از الان ...

خدا صببببر بده...

بگو بچه شما اونیه ک زاییدی...من ک یکی دوبار اینجوری گفت قشنگ اخمامو کردم تو هم و جدی جواب دادم و چس کن زدم ب برق و گفتم از اینجور صحبت ها خوشم نمیاد تا دست و پاشو جم کرد...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟