سلام دوستان من مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه تو بچه داریم و وقتی بهش میگم گوش نمیده و بعدم ناراحت میشه و قهر میکنه میره چیکار باید بکنم باهاش پسرش هم بعضی وقتا میگه تو حساسی بعضی وقتا میگه مامانمو نمیشه عوض کرد همینه وواقعا بچه های خودشم حوصلشو ندارن از بس غر عرو و وسواسی و پرحرف و انتظار داره هروز بچه رو ببینه یه روز نیاد یا ما نریم میگه دیروز بچمو ندیدم باید هروز ببینمش و میگه تربیت این بچه با منه این پسر منه دیگه واقعا خستم کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو ازهمه کارام ایراد میگیره من مادرشم حق دارم خوب وبد بچمو خودم بگم مادرت اینکاارو میکنع ک بین مادع ...
ببین میگه میدونم مامانم زیاد حرف میزنه ولی مامان من خوش قلب منظور نداره که مامان بدبخت من خوب مارو می خواد مامان گل من لنگه نداره ولی اخلاقشه باید باهاش بسازیم دیگهههه
ببین میگه میدونم مامانم زیاد حرف میزنه ولی مامان من خوش قلب منظور نداره که مامان بدبخت من خوب مارو م ...
بگو خب منم حرفی نزدم فقط میخام خودمو بچمو تربیت کنم من نگفتم پیش نوشون نیان ولی مادر تو فقط منو خراب میکنه نمیزاره ببینم برابچمچی خوبه چی بد.عزیزم بخدا همه مادرشوهرا اینن من خودم مادرشوهرم عربه همش سراین بحث داریم ک نمیخام بابچم عربی حرف بزنع ولی بازم اون سرلج من کارخودشومیکنه
تو کار خودتو کن.حالاهرکی میخاد باشه هر اخلاقی میخاد داشته باشه. اجازه نده کسی دخالت کنه تو کارات. ...
این زن اصلا منتظر اجازه نیست هر جا هم برخلاف میلش باشن قهرو دعوا دقیقا به شوهرم گفتم اولین کسی که به من بگه بچه بد تربیت کردی خودتی نمیگی مامانم و منو متهم میکنی حالا فعلا که قهر و نمیاد ولی از آشوبی که منتظرمه و گوش شوهرمو پر میکنه میترسم که با اولین تنش شوهرم میگه مامان بدبخت خوش قلب بیچاره و مهربون منو از خونه بیرون کردی ولی به خدا خودش رفت هر چی بهش گفتم زشته اینجا خونه پسرته مانتوشو تنش کرد رفت
بگو خب منم حرفی نزدم فقط میخام خودمو بچمو تربیت کنم من نگفتم پیش نوشون نیان ولی مادر تو فقط منو خراب ...
وای دقیقا منم این بحثو دارم میگم نمی خوام این اصطلاح هارو بچم یاد بگیره سریع میگه می خوای ما نیایم میگم بغلش نکنین خودش بلد راه بره بدعادت میشه من نمی تونم بغلش کنم میگه می خوای نیایم
اینقدر کردم تو روم به بچم میگه مامان خوبه منم اون مامان بدیه تو پسر منی تربیت تو با منه گفتم از الان ...
خدا صببببر بده...
بگو بچه شما اونیه ک زاییدی...من ک یکی دوبار اینجوری گفت قشنگ اخمامو کردم تو هم و جدی جواب دادم و چس کن زدم ب برق و گفتم از اینجور صحبت ها خوشم نمیاد تا دست و پاشو جم کرد...
نیکمهرم تیر میادخداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارمخداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشهدعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟