2777
2789
عنوان

بی اشتهایی نی نی ۸ ماهم...

52 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

پسرم ۸ ماهشه ی هفتس سرفه داره اونم از مادربزرگش تقلید کرد وقتی سرفه میکرد نگاش میکرد یاد گرف از اون روز کلا اشتها نداره وقتی با قاشق بهش سوپ یا فرنی و غذای کمکی میدم تا قاشقو میبینه دهنش کیپ😐و سرشو تکون میده ب زور هم میزارم دهنش نگه میداره گریه میکنه پس میده بیرون خیلی عصبیم میکنه 

شیر خودمو میخوره دوس دارم کمکی هم بدم شربت زینک و قطره اهن سیدرال گوچه میدم بنظرتون شربت میم اورنج هم با اونا باهم بدم؟ زینک رو از ناچاری روزی ۲ بار میدم 

عزیزم حتما میخاد دندون دراره خیلی نگران نشو. اگه قبلا خوب بوده الان اینجوری شده مال دندوناشه بیقرارش کرده

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

بچه منم اینکارو میکنه تا قاشق میبینه. دکتر گفت شاید ندونسته قاشق داغ بوده باهاش غذا دادی ترسیده. از پستونک میده خوری استفاده کن جلوش غذا بخور با قاشق تا ترسش بریزه. پسر من حالا در حد 4 یا 3 قاشق میخوره  بدون گریه بعد دیگه نمیخوره. نمیدونم چرا اینطوری میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما میخاد دندون دراره خیلی نگران نشو. اگه قبلا خوب بوده الان اینجوری شده مال دندوناشه بیقرارش ...

قبلا هرچی میدادم یکسره دهن باز میکرد حتی منم چیزی میخوردم نسبت ب خوراکی من واکنش نشون میداد میگف بده

گلم من بخاطر رفلاکس نینیم از ۵ماهگی غذا رو شروع کردم. یه مدت خوب خورد ولی بعدش فاجعه بود. یکی از آشنایان که پزشک هم هست بهم گفت یه مدت مثلا ۲هفته هیچی جز شیر بهش نده و بعد دوباره غذا رو امتحان کن. واقعا نتیجه عالی بود. خیلی راحت غذا میخوره الان. شما هم امتحان کن. چیزی برا از دست دادن نداری، نهایتش یکی دو هفته هست

قبلا هرچی میدادم یکسره دهن باز میکرد حتی منم چیزی میخوردم نسبت ب خوراکی من واکنش نشون میداد میگف بده

مال دندوناشه. من دخترم یادمه یه بار ده روز کامل هیچی نمیخورد هرکارش میکردم لب باز نمیکرد بعدم دوتا دندون در اورد

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
تازه یه چیزم بگم بهت از این ببعد تا حدود ۳ سالگی داستان همینه خوردن بچهت موج سینوسی داره چن ماه میخو ...

اوووو😫 حالا حالا کار داریم پس خیلی از بچه ها از بدوتولد چاق و چله ان خوشبخال مامانشون اونا کلا بیخیالن ما ک حساسیم بچه هامون بد غدان

اوووو😫 حالا حالا کار داریم پس خیلی از بچه ها از بدوتولد چاق و چله ان خوشبخال مامانشون اونا کلا بیخی ...

نه بابااا کلا نگرانی برا بد غذایی بچه یه چیز اپیدمی بین مادرهاست کسایی رو دیدم که بچش ۵ کیلو اضافه وزن داره بازم نگرانه که وای این وعدشو کم خورد😑 یا بچش میخواد بازی کنه میگه ورجه وورجه نکنه آب میشه...😂