بچه ها من امروز عمل بینی کردم با اینکه شوهرم و خودم خیلی تاکید کردیم که سربالا نباشه دماغمو افتضاح داده بالا یعنی خیلی بالاست چیکار کنم دارم دق میکنم شوهرم از من بدتر نگین عکس بده نمیتونم الان واقعا کسی تجربه نداره توروخدا بگه
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من عمل نکردم ولی شنیدم اولش همه ی دکترا بالاتر می گیرن چون به مرور پایین میاد بعد ثابت میشه،من شنیدم خیلی مطمئن نیستم ولی فک کنم درسته.
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبهٔ عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»