2821
2789
عنوان

چرا من؟ 😥

286 بازدید | 20 پست

من پدرو مادرم جدا از هم زندگی میکنن سر یه سری مسائل اما طلاق نگرفتن من پیش مادرم زندگی میکنم و دوست ندارم اصلا برم پیش بابام چون مقصره همه اینا اونه 

به خداااا خسته شدم هرررررر اتفاقی که میوفته حتی اگه من مقصر نباشم حتییی یه بحث کوچیک مامانم سریع برمیگرده میگه 

تقصیر خودمه نگهت داشتم

لیاقتت همون باباته

باید پیش بابات زندگی میکردی تا قدر عافیتو میدونستی

لیاقت زندگی با ارامشو نداری

بههههههه خدااااا دیوونم کرده دیگه فکر فرار زده به سرم یا خودکشی 

جاییم ندارم برم 

خسته شدم 

بگید چجوری خودمو راحت کنم از شرش

عزیزم تحمل کن ادم مادرش حرف بارش کنه خیلی بهتره تا غریبه

میفهمم چی میگی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه میدونی نمیذاره بری و حرفش از روی ناراحتیه یبار که اینطوری گفت جدی بگو باشه میرم و خودتو بزن به کولی بازی حسابی شورش کن دیگ نمیگه😅

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
اگه میدونی نمیذاره بری و حرفش از روی ناراحتیه یبار که اینطوری گفت جدی بگو باشه میرم و خودتو بزن به ک ...

کافیه بگم باشه میرم پامیشه میره چمدونمو میبنده 

میترسم بگم بهش

کافیه بگم باشه میرم پامیشه میره چمدونمو میبنده  میترسم بگم بهش

یعنی دوست نداره باهات زندگی کنه؟

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
نه  ولی من دیگه جاییو ندارم برم

2825
2823
2791
2779
2792