2789

بنظرم ارسلان خالی بهتره از انتخابت خوشم اومد خیلی اسم شیکیه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خيلي سنگينه 

پیشنهاد شما چیه عزیزم ♥️ اسم باباش مهدی هست ، منم سعیده 

اگه دختر باشه سوفیا 

اگه پسر امیر ارسلان 

البته همسرم‌میگه ارسلان خالی 

ولی من میخوام امیر داشته باشه 

چون اسم برادرم هم امیر مسعوده‌ ♥️♥️ 

🧿
امیرارسلان،اونایی که میگن مد نیست مگه اسمم رو مد میگرده🥴

هر وقت مد میشه کلی بچه یک اسم میشه اصلا نباید رو مد بود .ما پنج تا ستایش نه ساله داریم بیستا ایدین واروین و...

حس بسیار بسیار عالی و مثبتی بهم دادی عزیزم ♥️❤️♥️❤️

هر دو خیلی زیبان.اسم پسر من آرتین چندوقت پیش تو پاساژ یه آقا پسرش رو صدا زد امیر ارسلان من خیلی خوشم اومد به همسرم گفتم کاش موقع اسم گذاری پسرمون این اسم رو هم مد نظر میگرفتیم 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اره وقعا مسخرس،یه مدت همه حلما بودن اسم که مد بودن نداره اون بچه یه عمر قراره زندگی کنه

وای اره واقعا . اسم باید برازنده باشه یک عمر با اون شناخته بشه. یکی از اقوام اسم دخترش گذاشت سما .الان میگه از اسم سما بدم میاد خب چرا یهو جوگیر میشین 🤪 بعد پشیمون