2777
2789
عنوان

بارداری سوال

71 بازدید | 6 پست

من سه ماهم تموم شده قبلا اصلا تو بارداری تهو صبحگاهی خیلی کم داشتم وبالا نمیاوردم اصلا  ولی الان ۱۳ هفتمه و یک هفته س هر صبح بالا میارم و قرص تیرویید دارم که معده خالی باید بخوری و سریع بعدش بالا میارم و به حدی اوق میزنم و بهم فشار میاد معذرت میخام اینو میگم امروز حس میکردم میخوام دسشویی کنم و بریزه انقد بهم فشار اومد و بعدش دلمم کمی درد گرفت و کلا همش تهو دارم و میخام بالا بیارم نمیدونم چمه من تو این سه ماه ویار داشتم تهو داشتم ولی خیلی کم بالا میاوردم ولی الان از بعد ۱۲ هفته دارم میمیرم 

من تا هفته18تهوع داشتم قرص تیروییدم میخوردم گاهی بالا میاوردم ولی بیشتر حالت تهوع داشتم استفراغ نمیک ...

منم داشتم تا الان صبحا قرصامو میخوردم و اصلا بالا نمیاوردم کلا چند بار بیشتر بالا نیاوردم ولی این چند روز خیلی حالم بد شده بجای اینکه خوب بشم بدتر شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدیه ما به شما مادر خوش سلیقه و خلاق

k4q7uzrk    متن کد تخفیف را در سبد خریدتون اعمال کنید و ۱۰ هزارتومان تخفیف ویژه کاربران نی نی سایت دریافت کنید.به مدت محدود..

زیر انداز عکاسی روند رشد

استیکر تم مناسبات سال اول نوزاد

لباس های ست مادر و نوزاد

بهترین لحظات سال اول فرزندت رو جشن بگیر و آلبوم عکس یادگاری بساز 

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

برای مشاهده محصولات کلیک کنید