hanaوhani مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 113 عنوان حضانت 49 بازدید | 4 پست خانما من از مادرشوهرم متنفرم. خيلي اذيتم كرد و هنوز كه هنوزه ميكنه. قصد جدايي ندارم اما ميخوام حضانت دخترم رو از شوهرم بگيرم. حالا يه سوال دارم؟ اگه حضانت دخترم با من باشه و من و همسرم بميرم، بعدش حضانت با كي ميشه؟ با خانوادم يا خانوادش؟ 1398/12/08 | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 خانوادش من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
مامان_karen عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3877 خانواده پدری ❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️
نسیم(✿◠‿◠) عضویت: 1395/07/01 تعداد پست: 2331 پدر بزرگ پدری یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30906 در کل حضانت بچه با پدر و جد پدری هست، شما اگر هم بتونی که بعید میدونم، حضانت رو از پدر میگیری، حق قیمومیت پدربزرگ پدری سرجاش هست ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷