2777
2789
عنوان

بچه ها موقع اذانه😔

80 بازدید | 12 پست

توروخدا برام دعا کنید به حاجتم برسم 😞 دعا کنید تو راهی که انتخاب کردم جدیدا موفق بشم نمیدونم بنده ی بدیم یا چی احساس میکنم خدا دوسم نداره شما هارو خدا دوست داره امضای خیلیاتونو دیدم صلوات فرستادید حاجت روا شدن حالا اگه دوست دارین یه صلوات مهمونم کنین ولی توروخدا سر نماز بگین خدایا کمکش کن موفق بشه لطفا 🙏🏻 😭😭

ایشالا به حق حضرت علی هر چی از خدا میخواین بهتون بده 😭 🙏🏻 💕 

ان شاءالله عزیزم امیدت بخدا

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا یه جا تو قرآن خیلی مظلومانه به پیامبرش میگه که :"بندگانم را آگاه کن که من بخشنده مهربانم! " - م ...

اره بخشنده مهربان ولی من وقتی خیلی گناهکارم دیگه توبم رو قبول نکرده و کمکم هم نمیکنه

خدا با هیچ کس قهر نیس عزیزان اینو بدونین شکر نعمت هاشو بجا بیارین بعد استغفرالله میگن هکقهر خدا بین چند تا اذانه اگه اذان خدا رو هر روز شنیدی با عشق بهش گوش کردی بدون خدا دوست داره.. من خودم مثلا بعضی موقها نمیشنوم توبه میکنم بعدش حتما صدای اذانشو میشنوم باور دارم بهش.. یا الله امیدم همه ما تویی

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
خدا من رو هم دوست نداره بخاطر اشتباهام قهره باهام 

بخون پست بالامو