2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد

101 بازدید | 14 پست

سلام 

پسرم بیست روزشه، اوایل خیلی آروم بود و همه چی خوب بود...

از هفته ی پیش نق میزنه و سه چهار روزه که از درد به خودش میپیچه...

دیشب که انقدرررر جیغ زد هممون ترسیده بودیم. به خودش میپیچید و از درد گریه میکرد.

شکمش خوب کار میکرد ولی از دیشب شکمش کار نکرده. دکتر هم میترسم ببرمش. بخاطر کرونا!!!

کسی میدونه دلیلش چیه و باید چکار کرد ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دارو هم زیاد تاثیری نداره باید دوره اش بگذره حالا ببینم تا چند ماهگی باشه  

دکتر به دختر من قطره ایزی کول داده ۷۰ تومنه خوبه ولی نه اینکه گریه اش کم بشه 

البته به شما توصیه نمیکنم😁 ولی من بعضی وقتها یه تیکه قند تو اب جوشیده میدم بهش شکمش کار میکنه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
دختر منم همین جور هر شب تا ساعت ۳ 

کولیک دارن نفخ و دل درد هیچ جوره ساکت نمیشن دکتر پسرم کولیک اید داد هر هشت ساعت ده قطره سر دو هفته خوب شد دیگه الانم بهش نمیدم شبا میخابه تا صبح

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

کولیکه عزیزم پسر‌منم‌ از ۲۰ روزگیش شروع شد تا الان که ۳ ماهشه بهتر شد خداروشکر اگه میتونی واسش تو خونه ننو درست کن عالیه واسه بچه های کولیکی گریش ساکت میشه من که ننو نجاتم داد ولی بهش شربت گریپ میکسچر و قطره کولیکید هم میدم

کولیکه عزیزم پسر‌منم‌ از ۲۰ روزگیش شروع شد تا الان که ۳ ماهشه بهتر شد خداروشکر اگه میتونی واسش تو خو ...

من خواهر از سه روزگی میگفت خدا کنه کولیک نگیره بچه ت...

انقدر گفت گفتتتتت که بالاخره همونجوری شد که میگفت.

از بس موج منفی فرستاد😒

من خواهر از سه روزگی میگفت خدا کنه کولیک نگیره بچه ت... انقدر گفت گفتتتتت که بالاخره همونجوری شد که ...

کولیک رو اکثرا نوزادا دارن عزیزم به ندرت بچه ای دیدم نداشته باشه

وای پسر من عصرا از ساعت ۵ شروع میکرد به جیغ کشیدن تا ۱۰ شب یعنی دیوونه شده بودم فقط منتظر بودم ساعت بشه ۵ دیگه عزا میگرفتم!

ولی دوره اش ۳ ماهه اس عزیزم به محض اینکه ۳ ماهش بشه بهتر میشه شایدم زودتر