2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر من مسافرت میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 90 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ميترسي ؟ عيد به همين شلوغياشه خوش ميگذره كه  بچتم نگران نباش اينقدر ادم هست كمكت ميكنن تو ...

قربون شکلت من از بچه نمیترسم. از این مریصیه کوفتی میترسم. انقدرم خونوادش شلوعن ک نگو

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
بخداااا باورت میشه دیشب دعاکردم گفتم کاش حداقل عیدو تعطیل نمیکردن. اصلا قانع نمیشه این بشر

چی بگم انشالا ک نرید بمونید تو خونه🙏🤦‍♀️

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

فعلا باهاش بحث نكن

بزار براي خودش برنامه بچينه

كو تا عيد

متاسفانه آمار هاي جديد خيلي از معادلات رو جابجا

خواهد كرد

خودش منصرف ميشه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
چرا ميترسي ؟ عيد به همين شلوغياشه خوش ميگذره كه  بچتم نگران نباش اينقدر ادم هست كمكت ميكنن تو ...

شما تو کدوم دنیا زندگی میکنید عایا؟   

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
بهش میگم لامصب مریض میشیم این هنه وزیر میگه نرید نرید نرید تو از الان برنامه مسافرت چیدی

حالا تا عید که مونده خیلی اصرار کرد بگو من اومدم آبروریزی میکنما ‌ خودتم فعلا خونا مادرت نرو که بهانه نداشته باشه

واااای فک کنم بار صدم باشه که دارم نی نی سایت اینو میگم:

بچه های زیر ۱۴ سال هیییچکس تا حالا فرم شدید کرونا نگرفته. ۳ هزار نفر تو چین مردن، یکی شون زیر ۱۰ سال نبوده. چرا انقدر می‌ترسین برا بچه تون؟؟؟؟؟

برا خودتون باید بترسین که اونم مراقبت کنین رعایت کنین آیت الکرسی هم بخونین، هیچی نمیشه.

مگه اینکه باردار باشین یا بیماری قلبی یا ریوی یا سرطان داشته باشین، یا بالای ۶۰ سال تون باشه، که انقد بترسین.

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
ساکشو ببند بده دستش بگو به سلامت موقع برگشت هم اول برو بیمارستان اگه جواب منفی بود بیا خونه 😒

😂😂

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
لابد میگه مستقیم میریم ویلا تو آلودگی نمیریم

اگه ویلا بود ک بازم خیالم تخت بود. میخواد بره اراک خونه پدر و مادرش پرجمعیتم هست و پر رفت و امد

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊