2777
2789
عنوان

کرو.نا و دوری از همسر

364 بازدید | 23 پست

من قمم. و عقدم و با شوهرم از هم دوریم.

شوهرم به خاطر کارش ساوه هست. و الان دو سه هفتس همو ندیدیم. 

الان چند روزه بهم میگه بیام دنبالت بیارمت پیش خودم. منم بهش گفتم نیاد چون بیماری قلبی داره و براش خطرناکه

حالا میگه به یکی از داداشات بگو تا یه جایی برسوندت من بیام دنبالت وسط راه

ولی من میترسم برم. چون اینجا حتی از خونه هم در نمیام. از طرفی مامان و بابام پیرن و تنهان و هیچکدوم از خواهر برادرام نمیان مواظبشون باشن

میدونم بهش بگم نمیام ناراحت میشه. چون سه ساله عقدیم و توی این سه سال خیلی مجبور شدم بخاطر پدر و مادرم از بودن باهاش بزنم

شما بگید چه کنم؟

Dance me to the end of Love...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واس ساوه ام 👌دیشب شوهرم میگفت ک از ساوه نمیشه رفت قم دیگه راهو بستن صحت داره ؟ 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

یکی دیگه از قربانیان کرونا تو قم دختر عمه شوهرم دیروز فوت شد ۲۴سالش بود .نه مراسمی نه ختمی خیلی دلم شکست 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
یکی دیگه از قربانیان کرونا تو قم دختر عمه شوهرم دیروز فوت شد ۲۴سالش بود .نه مراسمی نه ختمی خیلی دلم ...

😱چه جوون چرا درمان نشد

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست