2777
2789
عنوان

بیاین بی بی چکم و ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 50 پست
منم خط دوم خیلی کمرنگ بود دو روز بعدش باز زدم بی بی پررنگ شد عکسش دارم حتی از مال تو کمرنگ تر

واقعااااخدایا شکرتتت 

من از ماه قبل تخمدان سمت چپم یکم درد میکرد سونو نرفتم 

الان همش میگم شاید کیست دارم برا اونه 

کلا پر از توهم شدمم😭😭😭

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توووروخدااا مثبتههه؟؟؟ از دیشب باورم نمیشههه تو کاغذش نوشته بخاطر کیست هم امکان داره مثبت بشه  ...

آره عزیزم مثبت 

به اینایی که میگن چقدر ادرار کردی روش و... اهمیت نده 

اولا که به قول خودت چون خشک شده اینجوری شده ادرار هم غلیظ بوده 

دوما این تایپک های بی بی چک مثبت پشتش یعالمه ذوق و نگرانی و حس های قشنگ... واقعا جالب نیس این پیاما 

به هرحال مبارک عزیزم 

دوباره پس فردا تکرار کن 

فردا نه، پس فردا

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
من برا ۸ ماه پیش رو دارم اینجوری نشده😐   بیخیال  خطش کمرنگه  پس فردا صبح یکی د ...

چی بگم دیگه ببخشید حالت بد شد عزیزم😥

دیروز موعدم بوده

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
واقعااااخدایا شکرتتت  من از ماه قبل تخمدان سمت چپم یکم درد میکرد سونو نرفتم  الان همش می ...

نه هیچیی

عزیزم دو قطره ریختم چون ماله دیشبه اینجوری شده

منم دیروز موعدم بود ولی درد پری دارم شماهم دارین؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
چی بگم دیگه ببخشید حالت بد شد عزیزم😥 دیروز موعدم بوده

پس فردا یکی دیگ بزن  اونم مثبت شد بارداری عزیزم😊 البته اگه قرص یا آمپول هورمونی استفاده نکرده باشی

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
منم دیروز موعدم بود ولی درد پری دارم شماهم دارین؟

اره دارممم هعی میاد و میره نزدی بی بی چک؟؟

آره عزیزم مثبت  به اینایی که میگن چقدر ادرار کردی روش و... اهمیت نده  اولا که به قول خود ...

مرسی عزیزدلمممم

اره دارممم هعی میاد و میره نزدی بی بی چک؟؟

نه چون درد پری دارم میگم میخام پری شم..اگ نشدم عصری میرم میخرم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
مارک بی بی چکت چیه چند گرفتی؟؟؟؟

مدیکور پنج تومن

اح حالم بهم خورد چقد شاشیدی روش 😐 اینا قطره ای  یه قطره کافیه  نه یه کاسه

😂😂😂

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.