2777
2789
عنوان

کمک و راهنمایی

74 بازدید | 14 پست

سلام توروخدا کمکم کنید

دخترم ۸ماهشه روی تختم خوابونده بودمش رفته بودم تو سالن صداش اوند که بیدار شدهداشتم میرفتم پیشش اونم داشت میومد پیشه من که زیر دستش خالی شد جلو چشمام با پیشونی خورد زمین

۵دقیقه گریه کرد بعدش ۲بار آروق زدو شیرش ی

بهحالت پنیره از دهنش خارج شد یبارم بدون آروق درجا بردم بیمارستان چیزی نگفتن فقط گفتن عکس بگیر بیار 

بخاطر بیمارای کرونایی که اورده بودن نموندم تا شنبه ببرم جای خصوصی عکس بگیره الان خیلی استرس دارم میخوام ببینم خطرناکه؟توماشینم سرشو گزاشت روشونم خوابید ولی وقتی پاشد تمام حرکاتش شیطونیاش مثل قبل بود هیچ تغیری نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ارتفاع آیی که افتاده از سه برابر قدش بیشتر باشه باید نگران شد ارتفاع تخت که کمه اینقدر جای نگرانی ندارد بیخود بچه رو توی این شرایط بیرون نبر

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
اگر ارتفاع آیی که افتاده از سه برابر قدش بیشتر باشه باید نگران شد ارتفاع تخت که کمه اینقدر جای نگران ...

بخاطر پنیرکی که داشت نگرانم.وگرنه همچیش عادیه مثل همیشه

پنیرک فک کنم بخاطر گریه زیاد بود بخش فشار اومد بالا آورد دختر خواهر شوهر من هفته قبل ی جوری پیشونیش خورد رو سرامیک ک اندازه ی توپ باد کرد و سیاه شد پیشونیش عصرش بادش خوابید و خوب شد 

شاید گریه کرده شما هم با استرس نگاش کردی ترسیده بالا آورده چیزی نیست 

کلا وقتی افتاد یهو وحشت کرد چون تو خوابو بیداری بود منم فقط جیغ زدمو خودمو میزدم😔بعد از ۵دقیقه اروم شد 

کلا وقتی افتاد یهو وحشت کرد چون تو خوابو بیداری بود منم فقط جیغ زدمو خودمو میزدم😔بعد از ۵دقیقه اروم ...

نکن این کارو عزیزم

آروم باش

اینقدر خودت رو پیر نکن خواهر جان این بچه ها هر روز یه قصه دارند

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!