2777
2789
عنوان

خونریزی مقعدی

1242 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من امشب شیاف مقعدی گذاشتم بعد یه دستمال کوچیک گذاشتم که اگه شیاف خارج شد به لباسم نخوره الان پاشدم دیدم دستمال لکه های خونی داره که مربوط به مقعدم بود نه واژنم ، دوسه روزه درد لگن داشتم دکتر برام شیاف نوشت بنظرتون اون خونریزی از چی بوده؟

۲۷ هفته بارداریم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خودمم به این شک دارم ولی بیرون زدگی اینا ندارم فقط مقعدم درد داره اولین بارم هست اینجوری خون دیدم

اره اگه درست یادم باشه بعد بارداری هم از بین میره 

ولی به هرحال سبزیحات میوه زیاد بخور

برای جنین ضرر نداره چند روزه از بس درد دارم فقط میتونم دراز بکشم اصلا نمیتونم بشینم

نه عزیزم منم همینجور م دکتر پماد آنتی همورویید داد میزنم یه کم بهترم دوباره همون میشه..با دکترت مطرح کن ببین چه دارویی بهت میده ولی برای جنین خطر نداره 

اره اگه درست یادم باشه بعد بارداری هم از بین میره  ولی به هرحال سبزیحات میوه زیاد بخور

خب این درد لگنم میتونه بخاطر اون باشه دیروز اینقدر درد میکرد فکر میکردم دارم زایمان میکنم 

نه عزیزم منم همینجور م دکتر پماد آنتی همورویید داد میزنم یه کم بهترم دوباره همون میشه..با دکترت مطرح ...

بخدا حاضرم هر دردیو با جون بخرم ولی بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد

خب خودمم به این شک دارم ولی بیرون زدگی اینا ندارم فقط مقعدم درد داره اولین بارم هست اینجوری خون دیدم

شاید یکم زخم بوده بر اثر یبوست،چون منم شیاف ک میزنم تا حالا خونی ندیدم

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍