2777
2789
عنوان

كرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 72 پست
از زمانى كه بهم خيانت كرد تا زمانى كه فهميدم ازم جدا ميخوابيد با بدبختى وادارش كردم پيشم بخوابه الان ...

با اصرار آوردی پیش خودت😔😔😔

برای خودمون متاسف شدم (همه ی خانمها).....

اصلا نباید محلش میدادی..چیزی رو کاشت منتطر برداشت نمیشن گه خوردن نمیتونن منتظر بشن میرنخیانت میکنن..معلوم نیست از طرف چه مرضی هم میگیرن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو یه خونه میگیریم ؟؟؟توصورت هم عطسه یا سرفه نمیکنیم که

خب میگن فاصله یک متری رو رعایت کنید 

شما با همسرتون تو خونه دائم فاصله یک متری رو رعایت میکنید ؟ 

نمیدونم والا 

من احساس میکنم کسی که میگیره باید قرنطینه بشه که دیگران نگیرن

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
شما جاى من باشين فكر نميكنين با كسى رابطه داره كه داره بهونه مياره

مگه میشه مرد رابطه نخواد مگه این که از اول سرد بوده باشه یا اهل رابطه زیاد نباشه مثلا هفته ای یه بار...ولی بیاد یهو اینجوری بشه یه جای کار میلنگه به خدا...من تو کتم نمیره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
بخاطر بچم باهاش موندم 😔

میدونم عزیزم یه زن وقتی مادر میشه دیگه خودشو خوشی هاشو فراموش میکنه ,ولی به چه قیمتی آخه ...اگه خیانت از طرف تو بود بازم شوهرت مثل تو پات وایمیستاد نه به خدا آبرو واست نمیذاشت خوردت میکرد ...ما زنا خیلی بدبختیم خیلی

مگه میشه مرد رابطه نخواد مگه این که از اول سرد بوده باشه یا اهل رابطه زیاد نباشه مثلا هفته ای یه بار ...

از اول رابطه زياد ميخواست اگر سرد بود اخر بارداريم با زنه ديگه روهم نميريخت بنظر خودم مشكوكه 😔

از اول رابطه زياد ميخواست اگر سرد بود اخر بارداريم با زنه ديگه روهم نميريخت بنظر خودم مشكوكه 😔

خدا خودش بهت صبر بده وکمکت کنه ولی پیگیر باش اگه میخوای باهاش زندگی کنی درستش کن وگرنه زندگی میشه برات جهنم...

اره خيلى بدبختم من خانواده دارم و خيلى با ابرو زندگى كردم سطح خانوادگى مون هم سطح بالاست و تحصيل كرد ...

عزیزم مرد باید مردونگی داشته باشه این که بتونه چندماه نداشتن رابطه رو تحمل کنه بتونه از اندام زنش تو هر شرایطی راضی باشه بچه دست رنج خودشه خودش باعث میشه زن اندامش تغییر کنه ....بعضی مردا پستن هیزن واینا همش براشون بهونس مثل بارداری وچاقی واینا..دنبالن بهانن برا خیانت...تو چیزی کم نداری اون دهن مریض شوهرته که کم داره ...کاش یه ازمایش اچ پی وی با اچ ای وی بدی حتما تا مطمئن شی الوده نشدی ...خدا لعنت کنه همچین مردهایی رو که به زناشون خیانت میکنن