2777
2789
ممکنه الان یا فردا یا تا هفته ۴۱بکشه هروقت بچه اماده بود دردات شروع میشه ولی تند تند برو قلب بچه رو ...

جدي 😕

اخه لك هم داشتم نميدونم درد چطوريه چون بچه اولمه يعني احتمال نداره ب اين زودي بياد

BE WITH GOD KING👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدي 😕 اخه لك هم داشتم نميدونم درد چطوريه چون بچه اولمه يعني احتمال نداره ب اين زودي بياد

اناناس بخور ،دم‌کرده زعفران بخور خوب دردات اروم اروم‌شروع میشه هی میگیره ول میکنه مثلا اولا یه ساعت یه بار کیاد بعد نیم ساعت بعد ۱۵دیقه بعد تند تند میاد‌خودت میفهمی دیگه شکمت سفت میشه موقع دردات من هردو زایمانم ۱۲ساعت طول کشید 

دم كرده زعفران روزي چند بار ضرر نداره

دیگه ماهای اخری دیگه زعفران زیادش باعث مرگ میشه ها یذره دم کندضربت کن بخور اناناس زیاد بخور زیاد راه برو همسرت پیشته رابطه جنسی داشته باشی ببخشیدا اب منی انقباضات رحم و اغاز میکنه خیلی خوبه